18 νόστιμα στέκια σε Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη

Ossobuco: Ποιοτικό και value for money κρεοπωλείο

Ό,τι κι αν προμηθευτείτε από εδώ, να είστε σίγουροι ότι θα είναι το καλύτερο για εσάς και την οικογένειά σας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ossobuco
Ossobuco
Ossobuco
Ossobuco
  • Λεώφ. Αγίας Βαρβάρας 39
  • 2109813687
  • Ossobuco

Ossobuco: ένα υπερσύγχρονο κρεοπωλείο στο Παλαιό Φάληρο

Ένα σύγχρονο κρεοπωλείο, µε φιλόξενους ανθρώπους, που καταφέρνει και συνδυάζει την άριστη ποιότητα µε τις πολύ καλές τιµές. Ό,τι και να προµηθευτείτε από το Ossobuco, να είστε βέβαιοι ότι θα είναι το καλύτερο για εσάς και την οικογένειά σας. Ελληνικά κρέατα, µοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλο, γαλοπούλα φυσικά, αµνοερίφια, ό,τι υπάρχει σε ένα καλά ενηµερωµένο κρεοπωλείο, µε τους ανθρώπους του να είναι πάντα πρόθυµοι να σας εξυπηρετήσουν.

Παράλληλα, θα βρείτε και όλα αυτά τα νόστιµα που µας λύνουν τα χέρια: χειροποίητα ολόφρεσκα παρασκευάσµατα, που θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό, από µπουρίτο µοσχάρι µέχρι κανελόνια γεµιστά µε κοτόπουλο και ταρτάκια µοσχαρίσια!

Στο Ossobuco υπάρχει κι ένα εξίσου καλά ενηµερωµένο τµήµα µε delicatessen προϊόντα, διαλεχτά ένα προς ένα. Από διάφορες σάλτσες, όπως τσάτνεϊ, µαρµελάδα µπέικον και άλλες, χειροποίητα ζυµαρικά από τη Μεγαλόπολη, όσπρια από διάφορα µέρη της ελληνικής γης, µαρµελάδες και γλυκά του κουταλιού από την Ικαρία και άλλα πολλά.

Σηµειώστε ότι θα βρείτε, επίσης, µεγάλη ποικιλία από εκλεκτά αλλαντικά αλλά και εξαιρετικά ελληνικά τυριά, όπως κεφαλοτύρι Κεφαλονιάς, παραδοσιακή φέτα Άργους, γραβιέρες από την Κρήτη και την Αµφιλοχία κ.λπ.

Όλα αυτά µπορείτε να τα έχετε και στο σπίτι σας µε ένα τηλεφώνηµα είτε στο κατάστηµα, είτε µέσα από τις γνωστές πλατφόρµες delivery.  

  • Λεώφ. Αγίας Βαρβάρας 39
  • 2109813687
  • Ossobuco

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου