18 νόστιμα στέκια σε Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη

Καραγκιουλές Food Market: Με 30 χρόνια εµπειρίας στα τρόφιµα, τώρα και στο Παλαιό Φάληρο

Διαλεχτά τρόφιµα µε εγγύηση ποιότητας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καραγκιουλές Food Market
Καραγκιουλές Food Market
Καραγκιουλές Food Market
Καραγκιουλές Food Market
  • Ελ. Βενιζέλου 18
  • 2109354611

Καραγκιουλές Food Market εγγύηση στα τρόφιμα εδώ και τρεις δεκαετίες

Για τους κατοίκους των νοτίων προαστίων που αναζητούν την ποιότητα στα τρόφιµα, το όνοµα Καραγκιουλές είναι εγγύηση εδώ και τρεις δεκαετίες. Με αφετηρία δύο καταστήµατα σε Βάρη και Λαγονήσι, και από τον Νοέµβριο ένα ακόµα στο Παλαιό Φάληρο, µας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουµε διατροφικούς θησαυρούς, ειδικά τώρα που έρχονται γιορτές.

Στην απόλυτα οργανωµένη και πλούσια Φρουτεµπορική των καταστηµάτων θα προµηθευτείς ολόφρεσκα φρούτα –ακόµα και σπάνια τροπικά– και λαχανικά εποχής. Εκεί δεν θα βρεις εµπορικές ετικέτες, µόνο διαλεχτά τρόφιµα µε εγγύηση ποιότητας.

Στο Delicatessen θα ανακαλύψεις ποιοτικά και bio είδη, όπως όσπρια, ρύζι και καρπούς νέας εσοδείας, premium είδη ασιατικής κουζίνας, σειρές εκλεκτών κατεψυγµένων τροφίµων, όπως λαχανικά και φυσικούς πουρέδες φρούτων, αλλά και χειροποίητες πίτες και φρέσκα φύλλα. Τα παντοπωλεία διαθέτουν ακόµα ενηµερωµένα ψυγεία µε εκλεκτά τυριά και αλλαντικά από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεταξύ άλλων θα βρεις παραδοσιακές γραβιέρες, ιταλική µοτσαρέλα, τσορίθο, αλλά και νόστιµα χωριάτικα λουκάνικα.

Από την κάβα θα πάρεις καλό κρασί, ελληνικό από διαλεχτούς παραγωγούς και αποστάγµατα, από τα καλύτερα. Κι αν είσαι λάτρης των super foods, θα ανακαλύψεις και αγαπηµένα είδη, όπως κινόα, granola, σπόρους τσία κ.ά. Σίγουρα γνήσιο µελάκι για τις γλυκές παρασκευές των Χριστουγέννων και όχι µόνο!

Αν δεν έχεις χρόνο να κάνεις εκεί τα ψώνια σου, να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά για να κανονίσεις delivery.

Ελ. Βενιζέλου 182, Π. Φάληρο, 2109354611
Β. Κωνσταντίνου 2, Βάρη, 2114071803
Λ. Καλυβίων 84, Λαγονήσι, 2291025233

  • Ελ. Βενιζέλου 18
  • 2109354611

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου