18 νόστιμα στέκια σε Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη

Overoll Croissanterie: Τα αγαπηµένα αυθεντικά γαλλικά κρουασάν ήρθαν και στη Νέα Σµύρνη!

Εδώ θα βρεις το τέλειο κρουασάν, στην αλμυρή και γλυκιά του εκδοχή

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Overoll Croissanterie
Overoll Croissanterie
Overoll Croissanterie
Overoll Croissanterie
Overoll Croissanterie
Overoll Croissanterie
Overoll Croissanterie

Το Overoll Croissanterie μόλις άνοιξε νέο κατάστημα στη Νέα Σμύρνη

Ήταν το καλύτερο γιορτινό δώρο για τη Νέα Σµύρνη, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της, η άφιξη –επιτέλους– του Overoll Croissanterie στη γειτονιά τους. Και δεν είναι καθόλου τυχαία η εικόνα που αντικρίζει κανείς στην Οµήρου 69, από τις 12 Δεκεµβρίου, που άνοιξε το Overoll: περαστικοί που σταµατούν, στέκονται, µπαίνουν και απολαµβάνουν. Είναι εκείνη η µαγική µυρωδιά των φρεσκοψηµένων γαλλικών κρουασάν, που σε µαγνητίζει και δεν την ξεχνάς ποτέ! 

Άλκης Ζέρβας, Ιωάννης Κίκιρας και Σπύρος Παππάς, οι pastry chefs και εµπνευστές των Overolls, κατάφεραν και εδώ, στη Νέα Σµύρνη, όπως έγινε προηγουµένως στην Πραξιτέλους, στο Χαλάνδρι, στο Αιγάλεω, στη Θεσσαλονίκη (σύντοµα και στην Κύπρο), να µας κάνουν να πάθουµε κάτι σαν εµµονή µε τις δηµιουργίες τους. Αυθεντικό γαλλικό κρουασάν, σε αλµυρές και γλυκές εκδοχές, ιδανικά για πρωινό πηγαίνοντας στη δουλειά ή στο σχολείο, δυναµωτικά για ένα lunch break, σε πακέτο για να κάτσεις να τα απολαύσεις στο σπίτι, όπου και να τα φας θα ξετρελαθείς!

Στο Overoll της Νέας Σµύρνης, που έχει ήδη γίνει το νέο spot της γειτονιάς, θα βρεθείς σε µεγάλο δίληµµα, αφού η ποικιλία στις γεύσεις είναι τεράστια. Να δοκιµάσεις το all-time classic κρουασάν βουτύρου, που έχουν λατρέψει γενιές και γενιές, το λαχταριστό κρουασάν φιστίκι, το απίστευτο κρουασάν Nutella, αλλά και το ιδιαίτερο Cheesecake. Και αν πάλι προτιµάς τα αλµυρά, πάρε το φηµισµένο Croque Madame, το κρουασάν ζαµπόν-τυρί αλλά και τη σπανακόπιτα!

Τα φοβερά γαλλικά κρουασάν είναι ο ένας λόγος που µας έκαναν να αγαπήσουµε τα Overolls. Ο άλλος είναι ο απίστευτος καφές τους. Όπως και στα άλλα έτσι και εδώ στη Νέα Σµύρνη θα συνοδεύσεις το κρουασάν σου µε έναν εξαιρετικό καφέ, ένα premium, specialty blend που έχουν δηµιουργήσει, σε αποκλειστική συνεργασία µε την TAF. Και, φυσικά, εκτός από καφέ, θα βρεις πολλά και διάφορα ροφήµατα, από φρέσκους χυµούς µέχρι τσάι, γάλατα και πολλά άλλα, ανάλογα µε την όρεξη και την επιλογή του κρουασάν σου. Βρήκαµε, λοιπόν, και στη Νέα Σµύρνη το αγαπηµένο στέκι για το καθηµερινό µας break!

Extra tip: Κι αν δεν σε φέρει ο δρόµος σε κάποιο από τα Overolls µην ανησυχείς, γιατί όλες αυτές τις υπέροχες νοστιµιές µπορείς να τις απολαύσεις και στο σπίτι ή στο γραφείο και µε delivery, µέσα από τις πλατφόρµες WOLT και e-Food, καθώς το µότο τους είναι #whereveryougoweroll!

Νέα Σµύρνη: Οµήρου 69, 2109330516 Αθήνα: Πραξιτέλους 27, 2114198151
Χαλάνδρι: Κατσουλιέρη 10, 2110010588
Αιγάλεω: Παλαιών Πατρών Γερµανού 1 & Πλ. Ελευθερίας, 2130996072
Θεσσαλονίκη: Αγίας Θεοδώρας 15, 2310231700
Κύπρος, Λευκωσία: Στασάνδρου 1, 77771070

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου