18 νόστιμα στέκια σε Παλαιό Φάληρο και Νέα Σμύρνη

Koi Sushi Bar: Το στέκι της comfort ιαπωνικής κουζίνας στη Νέα Σµύρνη

Τέλειο sushi σε άψογες τιμές!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Koi Sushi Bar
Koi Sushi Bar
Koi Sushi Bar
Koi Sushi Bar
Koi Sushi Bar

Koi Sushi Bar, το στέκι σου για ιαπωνική κουζίνα στη Νέα Σμύρνη

Τα Koi µπήκαν στη ζωή µας πριν από 10 χρόνια µε σκοπό να µας µυήσουν στην ιαπωνική κουζίνα και το κατάφεραν µε τεράστια επιτυχία. Αυτό αποδεικνύεται από τον τρόπο που εξαπλώθηκαν µέσω franchise στις γειτονιές της πόλης. Στη Νέα Σµύρνη θα βρεις το αγαπηµένο σου Japan street food στέκι σε έναν καλαίσθητο χώρο στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Εκεί θα απολαύσεις µοναδικές νοστιµιές παρασκευασµένες µε ποιοτικά υλικά, όπως φρέσκο σολοµό και Αιγαιοπελαγίτικο τόνο – πάντα µε άψογη εξυπηρέτηση. 

Από το µενού να επιλέξεις σίγουρα signature ρολάκια όπως τα Rock Shrimp Tempura µε γέµιση αβοκάντο και µαύρο σουσάµι, τηγανιτή γαρίδα και sweet chili mayo sauce. Αλλά και τα Salmon Teriyaki µε καψαλισµένο σολοµό δεν πάνε πίσω! Τα Cream Cheese Tempura rolls είναι µια ακόµα άχαστη επιλογή, µε καρότο, παναρισµένη γαρίδα, κρέµα τυριού, πράσινο massago, τηγανητό κρεµµύδι και Teriyaki sauce. Το ίδιο και τα Salmon Skin, µε γέµιση αγγούρι, αβοκάντο και καψαλισµένο σολοµό µε Teriyaki sauce και σουσάµι. 

Θα συνοδεύσεις το γεύµα σου µε γνήσια ιαπωνική µπίρα Asahi και φυσικά µε Sake το παραδοσιακό απόσταγµα που ξυπνάει τις αισθήσεις. Και µην παραλείψεις να δοκιµάσεις για επιδόρπιο τέλειο Mochi, τις ιαπωνικές µαστιχένιες µπάλες από ρυζάλευρο. 

Τα Koi της Νέας Σµύρνης θα τα βρεις σε Ε-food, Wolt και Box για να τα απολαύσεις και στο σπίτι. Κάνε follow και στα social για να πάρεις µια (οπτική) γεύση! 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου