- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Bon Bon Fait Maison, Kayak, Cats and Monsters: 3 παγωτατζίδικα που σου στέλνουν παγωτό στο σπίτι.
Βγάζεις από τον φούρνο το σοκολατένιο brownie που μόλις έψησες. Είναι καυτό, αχνιστό, μοσχοβολάει. Ξέρεις ότι πρέπει να περιμένεις υπομονετικά 3 με 4 ώρες πριν κρυώσει, αλλά δεν κρατιέσαι… Αρπάζεις ένα κουτάλι και απολαμβάνεις μια γεμάτη μπουκιά, πλούσιας σοκολάτας. Κάτι λείπει… Ξέρεις τι είναι; Μια μπάλα παγωτό! Όχι οποιοδήποτε παγωτό, αλλά εκείνου του υπέροχου, της κατηγορίας «τρώω κουταλιά κι αναστενάζω». Ευτυχώς για εμάς (και για τα brownies που δεν τους αξίζει ένα άδοξο τέλος χωρίς παγωτό), τα εξαιρετικά παγωτατζίδικα της Αθήνας δεν μας άφησαν μόνους στην καραντίνα. Αντίθετα, στέλνουν σπίτι μας από ολόφρεσκο παγωτό, μέχρι κολασμένες παγωμένες τούρτες. Αρπάξτε κουτάλια, βουτάμε…
Bon Bon Fait Maison
Το νέο κατάστημα του ταλαντούχου pastry chef Κρίτωνα Πουλή σου στέλνει σπίτι το θρυλικό παγωτό του μέσω e-food και Wolt. Θα βρεις από το ωραιότερο παγωτό φιστίκι του κόσμου, μέχρι παγωτό με bitter σοκολάτα Valrhona και κομμάτια χειροποίητου brownie! Μαζί, πάρε και κάποιο από τα υπέροχα γλυκά, θα σου χρειαστεί…
Kayak
Από mini cups παγωτού ή 3κιλες συσκευασίες (γιατί καραντίνα έχουμε και δεν μας βλέπει κανείς), μέχρι μια τούρτα παγωτό (παντοτινός έρωτας) ή ένα tower cake, όλα τα προϊόντα της γνωστής εταιρείας έρχονται σπίτι σου μέσα από το καινούργιο της e-shop. Tip: Σταθερή αξία το παγωτό με βανίλια Μαδαγασκάρης, από τις ωραιότερες γεύσεις που κυκλοφορούν στην αγορά.
Cats and Monsters
Το πρώτο αποκλειστικά vegan παγωτατζίδικο της Αθήνας εδώ και μερικές μέρες ξεκίνησε να στέλνει σπίτι τα τρομερά παγωτά του μέσω e-food και Wolt. Φτιάχνονται με γάλα σόγιας, βρώμης, ρυζιού ή αμυγδάλου κι είναι τόσο νόστιμα που καταλήγεις να τα λατρέψεις είτε είσαι vegan, είτε όχι. Χώρια που ούτε σε «βαραίνουν», ούτε σε γεμίζουν τύψεις (τι ψυχή έχει ένα vegan παγωτό μωρέ;;). Υ.Γ.: Στα οπωσδήποτε η γεύση snickers… (υγιεινή) κόλαση!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.