- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Πρίγκιπας, Το καλύτερο street food της Αθήνας σύμφωνα με τους αναγνώστες της A.V
Πού έχεις ξαναφάει, πες μας, τυλιχτό με χοιρινή πανσέτα και με λουκάνικο Τζουμαγιάς ή καλαμάκια απο μοσχαρίσχιο συκώτι;
Χωρίς καμία υπερβολή, αυτό είναι το νοστιμότερο σουβλάκι των Εξαρχείων. Για να μην πούμε της Αθήνας. Για να μην πούμε της Ελλάδας. Είναι η ποιότητα του κρέατος που κάνει τη διαφορά (όλα τα κρέατα έρχονται από μικρές φάρμες της Ελλάδας), το μεράκι του Κωστή που αν έχει κέφια θα σου δώσει να πιεις και «το καλύτερο τσίπουρο του κόσμου», αλλά πάνω απ’ όλα είναι αυτό το «κάτι παραπάνω» που δεν μπορείς να βρεις αλλού. Πού έχεις ξαναφάει, πες μας, τυλιχτό με χοιρινή πανσέτα και με λουκάνικο Τζουμαγιάς ή καλαμάκια από βουβαλίσιο κρέας και μαύρο χοίρο και καλαμάκια απο μοσχαρίσχιο συκώτι;
Κι έπειτα… Πώς να αντισταθείς σε εκείνα τα άτιμα τα κεμπάπια Φλώρινας που στριμώχνονται σε μια τροφαντή καλαμποκένια πίτα και περιχύνονται με σος Άιβαρ, τη σάλτσα-σουξέ του Πρίγκιπα. Μαντεύουμε, βέβαια, πως όλα αυτά τα ξέρετε ήδη μια που στα φετινά βραβεία της Athens Voice ψηφίσατε τον Πρίγκιπα ως το καλύτερο street food της Αθήνας. Αυτό που ίσως δεν ξέρετε ακόμη είναι ότι αυτή η μεγάλη αγάπη των Εξαρχείων σύντομα θα ξεφυτρώσει και σε άλλες γειτονιές, μια που ο Πρίγκιπας, εδώ και λίγες μέρες, προσφέρεται για franchise. #ψάξουλίγο
● Χαριλάου Τρικούπη 23, 2114050070, www.prigkipas.gr, Fb: Prigkipas.Exarcheia
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Στη Γλυφάδα και στο Κολωνάκι, το νέο Overoll είναι το brunch spot που κάνει την κάθε μέρα να κυλά λίγο πιο όμορφα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.