- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ο Άκης Πετρετζίκης λάτρεψε το challenge της Κρίστυς Περρή στην Α.V. και ανταποκρίθηκε στην πρόκληση
«Να γιατί μπορεί να μη σου πετύχουν οι συνταγές!»
Πέρασε ένα Σαββατοκύριακο τρώγοντας μόνο με συνταγές του Άκη Πετρετζίκη και μας παρουσίασε τα αποτελέσματα στο άρθρο που έγινε viral. Ο δημοφιλής σεφ βρήκε «κατατοπιστικότατο» όπως σημείωσε στην ιστοσελίδα του το άρθρο της Κρίστυς Περρή και λάτρεψε το challenge, εξηγώντας πως δεν τα πήγε καθόλου άσχημα.
«Εννοείται πως το challenge της Κρίστυ το λάτρεψα! Μου αρέσει να βλέπω νέους ανθρώπους να μπαίνουν στην κουζίνα και να δημιουργούν τις συνταγές μου ;-) Ακόμα περισσότερο, όμως, μου αρέσει να μοιράζονται την εμπειρία τους με άλλο κόσμο (αλλά και μαζί μου!) μέσα από φωτογραφίες, σχόλια κλπ. Λοιπόν; Πώς τα πήγε η Κρίστυ; Καθόλου άσχημα θα μπορούσα να πω! Τι συνέβη και κάποιες συνταγές δεν της “βγήκαν” όπως θα περίμενε κοιτάζοντας την τελική φωτογραφία τους στο site μου; Λοιπόν, έχουμε και λέμε… « σημειώνει στην ανάρτηση της σελίδα του «Να γιατί μπορεί να μη σου πετύχουν οι συνταγές».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το El Mío Abnormal μάς συστήνει την πιο πλήρη εμπειρία εξόδου στον Βόλο
Οι ειδικοί εξηγούν το πότε, το γιατί και το πώς…
Πρόκειται για το εμβληματικό προϊόν των Κυκλάδων
Μόλις δυο μήνες στη Φιλοθέη κι έχει ήδη το δικό του φανατικό κοινό
Tα ελληνικά πιάτα που κρατούν ψηλά τη σημαία
Η θρυλική burger crepe και άλλα comfort αριστουργήματα
Πιάτα ντοπαμίνης και σνακ σεροτονίνης, η νέα αγάπη των σόσιαλ
Από εκλεκτά κρεατικά μέχρι μέλια και ξηρούς καρπούς, το ντουλάπι του foodie τα έχει όλα!
Βραβευμένες γεύσεις, φτιαγμένες από αληθινές και ποιοτικές πρώτες ύλες
Τεράστια ποικιλία σε ξηρούς καρπούς νέας σοδειάς, delicatessen επιλογές και φυσικά καφέδες
Στο φυσικό κατάστημα στη Βίτωλη Φθιώτιδας έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε βραβευμένα μέλια, αλείμματα, γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη αλλά και παστέλι.
Όλα τα προϊόντα των ευβιότοπων είναι φτιαγμένα από ελληνικό βιολογικό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, αποκλειστικά δικής τους εκτροφής
Η Μελισσοκομία Φωτόπουλου παράγει όλες τις ποικιλίες μελιού, βασιλικό πολτό, γύρη και πολλά ακόμη μελισσοκομικά προϊόντα
Το πρώτο ελληνικό χαβιάρι παράγεται στην Άρτα!
Το γλυκό μας το τρώμε όλο. Πάντα.
Οι διευθύνσεις που θες να ξέρεις άμα ανέβεις «επάνω»
Πρόσφατα ξεφούρνισε και γλυκά – και τι γλυκά!
Πρωταγωνιστές αυτή την περίοδο οι φοβεροί κουραμπιέδες και τα ζουμερά μελομακάρονα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.