Θεματα

Ο Jerome Serres (ξανά) στην Αθήνα

Ο βραβευμένος σεφ μοιράζεται με τον Μίλτο Αρμένη για μια βραδιά την κουζίνα του Όμικρον

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
omikron-anoigma.jpg

Ο Μίλτος Αρμένης ανέλαβε φέτος την κουζίνα του Όμικρον και την απογείωσε σε γευστικά ύψη. Μισός Ισπανός, μισός Κερκυραίος, «χρησιμοποιεί» έξυπνα την καταγωγή του για να δημιουργήσει πιάτα με σαφή αναφορά στην κερκυραϊκή αλλά και στην ισπανική κουζίνα. Ο Μίλτος ανήκει στην αφρόκρεμα των νέων σεφ και σίγουρα θα δούμε ακόμα περισσότερα από αυτόν στο μέλλον. Προς το παρόν όμως στο Όμικρον σκαρώνει γευστικές συνεργασίες και μας ανοίγει την όρεξη.

Μετά τις Κερκυραϊκές συμμαχίες, όπου δύο ταλαντούχοι σεφ (ο Χάρης Νικολούζος και ο Σπύρος Αυθίνος), σε δύο διαφορετικές γευστικές βραδιές ανέλαβαν από κοινού με τον Μίλτο Αρμένη την κουζίνα του Όμικρον συνθέτοντας ένα εκπληκτικό μενού, σειρά έχει ένας λαμπερός σεφ, που πολύ θέλαμε να ξαναδούμε στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας.

omikron-mesa.jpg

Στις 24 Φεβρουαρίου ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ Jerome Serres κάνει guest εμφάνιση στην κουζίνα του Όμικρον και σε συνεργασία με τον Μίλτο συνθέτει ένα υπέροχο μενού 5 πιάτων που θα θυμόμαστε με καιρό. Το μενού (το οποίο μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ) θα έχει pairing από επιλεγμένα κρασιά του κτήματος Κώστα Λαζαρίδη και τιμή €88/άτομο.

Δρόσου 1& Αίγλης 29, Ν. Ερυθραία, 210 6202475

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ