Ο Jerome Serres (ξανά) στην Αθήνα
Ο βραβευμένος σεφ μοιράζεται με τον Μίλτο Αρμένη για μια βραδιά την κουζίνα του Όμικρον
Ο Μίλτος Αρμένης ανέλαβε φέτος την κουζίνα του Όμικρον και την απογείωσε σε γευστικά ύψη. Μισός Ισπανός, μισός Κερκυραίος, «χρησιμοποιεί» έξυπνα την καταγωγή του για να δημιουργήσει πιάτα με σαφή αναφορά στην κερκυραϊκή αλλά και στην ισπανική κουζίνα. Ο Μίλτος ανήκει στην αφρόκρεμα των νέων σεφ και σίγουρα θα δούμε ακόμα περισσότερα από αυτόν στο μέλλον. Προς το παρόν όμως στο Όμικρον σκαρώνει γευστικές συνεργασίες και μας ανοίγει την όρεξη.
Μετά τις Κερκυραϊκές συμμαχίες, όπου δύο ταλαντούχοι σεφ (ο Χάρης Νικολούζος και ο Σπύρος Αυθίνος), σε δύο διαφορετικές γευστικές βραδιές ανέλαβαν από κοινού με τον Μίλτο Αρμένη την κουζίνα του Όμικρον συνθέτοντας ένα εκπληκτικό μενού, σειρά έχει ένας λαμπερός σεφ, που πολύ θέλαμε να ξαναδούμε στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας.
Στις 24 Φεβρουαρίου ο πολυβραβευμένος Γάλλος σεφ Jerome Serres κάνει guest εμφάνιση στην κουζίνα του Όμικρον και σε συνεργασία με τον Μίλτο συνθέτει ένα υπέροχο μενού 5 πιάτων που θα θυμόμαστε με καιρό. Το μενού (το οποίο μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ) θα έχει pairing από επιλεγμένα κρασιά του κτήματος Κώστα Λαζαρίδη και τιμή €88/άτομο.
Δρόσου 1& Αίγλης 29, Ν. Ερυθραία, 210 6202475
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.