Θεματα

Ζήσε αυτό το καλοκαίρι με νέες παγωτένιες εμπειρίες στο full!

Δύο εκπληκτικές γεύσεις για εσένα που βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
367030-758983.jpg

Ψάχνεις κάτι νέο αλλά διαφορετικό αυτό το καλοκαίρι; Θέλεις κάθε ημέρα σου να είναι καλύτερη από την προηγούμενη; Η νέα full γευστική εμπειρία είναι εδώ για να απολαύσεις δύο ολοκαίνουργιες εκπληκτικές γεύσεις παγωτού! BOSS Full όπως ζωή και νοστιμιά στα καλύτερά τους. Γιατί η ζωή είναι νόστιμη όταν τη ζούμε στο full! Τώρα είναι στο χέρι σου να την κάνεις καλύτερη.

To ξυλάκι BOSS ήρθε με δύο νέες εκπληκτικές γεύσεις, BOSS Full Caramel Brownies και BOSS Full Cookies για να σε αναδείξουν στον πρωταγωνιστή της δικής σου ιστορίας!

Από τη μία, το παγωτό καραμέλα συνοδεύει τα ολόκληρα κομμάτια brownies, μέσα σε τραγανή σοκολάτα γάλακτος με κομμάτια γκοφρέτας. Από την άλλη, η αγαπημένη γεύση cookies έρχεται για να συναρπάσει, ανανεωμένη και ενισχυμένη με ολόκληρα κομμάτια μπισκότου.

Τα νέα ξυλάκια BOSS, με μοναδική αρχιτεκτονική απόλαυσης, σου προσφέρουν αυτό που χρειάζεσαι σε ό,τι και αν κάνεις: Να το ζεις στο full, ό,τι και αν σημαίνει αυτό για σένα! Βγες στο δρόμο και τραγούδησε, χόρεψε με την κοπέλα στο απέναντι τραπέζι, κάνε τις διακοπές που σου αξίζουν ή τις βόλτες που πάντα ήθελες στην πόλη και δεν προλάβαινες. Αρκεί να θυμάσαι πως μόνο εσύ μπορείς να αφήσεις ό,τι σε κρατάει πίσω και να τολμήσεις αυτό που σου φαινόταν ακατόρθωτο!

Η απόλυτη full γευστική εμπειρία Boss σε δύο παγωτά που δίνουν πραγματικό νόημα στην απόλαυση. Γιατί το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό. Σε κάθε δαγκωνιά, σε κάθε στιγμής της ημέρας, σε κάθε μέρος που θα βρεθείς, αυτό το καλοκαίρι αξίζει να το ζήσεις στο full.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ