- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Έχεις βρει τα πιο κολασμένα παγωτά της Αθήνας;
Καλοκαίρι χωρίς παγωτό απλά δεν είναι καλοκαίρι. Τελεία και τριμμένο μπισκότο.
Αν αναζητάς το ένα και μοναδικό, το παγωτό εκείνο που θα σε κάνει να κολλήσεις για πάντα, πρόσθεσε στη λίστα αναζήτησης και αυτά τα δύο παγωμένα θαύματα:
Zuccherino
Το λες και γεμίζει το στόμα σου, φαντάσου τι έχει να γίνει όταν το φας κιόλας. Με περισσότερες από 100 γεύσεις χειροποίητου παγωτού που ξεκινούν από τις κλασσικές και φτάνουν μέχρι την πάστα φλώρα και το death by chocolate (θάνατος από σοκολάτα, ωιμέ!), αποκλείεται να μην βρεις αυτή που θα σε κάνει να λιγοθυμήσεις. Όλα τα παγωτά φτιάχνονται με φρέσκο γάλα και μόνο, χωρίς συντηρητικά και περιττές θερμίδες και αν θες μπαίνουν σε χωνάκια…red velvet (ναι, λέω αλήθεια). Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι, 210 3213015, www.zuccherino.gr, Fb: Zuccherino Ζαχαροπλαστείο
Buffala Gelato
Σκέψου μια φρεσκοψημένη χειροποίητη βάφλα που μόλις ξεφουρνίστηκε και σου σπάει τη μύτη. Φαντάσου την να διπλώνεται σε χωνάκι και να γεμίζει με δύο, τρεις, (τέσσερις;) μπάλες παγωτού που φτιάχτηκαν με βουβαλίσιο γάλα. Από πάνω εννοείται πως ρέει καυτή πραλίνα φουντουκιού. Το γράφω και θέλω να βάλω τα κλάματα. Αρτέμιδος 1, Πλατεία Εσπερίδων, Γλυφάδα, 210 8946000
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.