- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Με disco πάρτι
Στο Uberness στη Λαχαναγορά ετοιμάζουν ρετρό πάρτι με μουσικές, φωτορυθμικά και μίνι μπαρ. Στη σχάρα ψήνουν παντσέτα με τραγανιστή πέτσα, μπέργκερ με σκορδάτη πορκέτα και μπέικον, αλλά και το περίφημο koko burger με κοκορέτσι! Γ. Παπανδρέου 1215, Ρέντης, 2104816320
Στον Αέρα!
Χορός, μουσική, σχάρες με κοψίδια, μεγάλο γλέντι αναμένεται στο ρακάδικο του Ν. Κόσμου. Για δύο άτομα 1 σαλάτα, 1 σαγανάκι, 1 μερίδα τηγανητές πατάτες, 1 τζατζίκι και ένα ατομικό πιάτο με 1 πανσέτα, 1 μπιφτέκι, 1 λουκάνικο, 2 παϊδάκια αρνίσια και 2 κεμπάπ, €15/άτομο. Το κρασί δώρο! «Στον Αέρα», Ηλία Ηλιού 55, 2114067663
Πολλών αστέρων
Τσίκνισμα με στιλ στο εστιατόριο Parliament του NJV Athens Plaza. Το μενού περιλαμβάνει σαλάτες, πιατέλα με διάφορα κρεατικά που θα συνοδεύεται από baby πατάτες φούρνου με δεντρολίβανο, ψητά λαχανικά, τζατζίκι και πίτες και ένα γλυκό. Πλ. Συντάγματος, 2103352400
Τσικνοπέμπτη... for ever
Όποτε και να πας στο Μαύρο Χοίρο, θα βρεις μπριζόλα μαύρου χοίρου, καταπληκτικό στιφάδο μαύρου χοίρου, κοντοσούβλι, γουρουνοπούλα στη σούβλα, κοκορέτσι και κότσι χοιρινό, και εκείνη την αμαρτωλή καραμελωμένη πανσέτα... Η Τσικνοπέμπτη είναι η μέρα του. Πλατεία Ελευθερωτών 2-4, Χαλάνδρι, 2106826871
Παράδοση 9.000 ετών
Στην Αλεξάνδρα μπορείτε όλη την εβδομάδα (13 - 17/2) να δοκιμάσετε πιάτα με κρέατα του κτηνοτρόφου Δημήτρη Δήμου. Μαύρο χοίρο, ελληνικό μοσχαράκι της στεπικής φυλής, μουνούχι και αρνάκι καλαρίτικο. Αργεντινής Δημοκρατίας 8Α , Νεάπολη, 2106420874
Kοψίδια στα Εξάρχεια
Από τις ιστορικές ταβέρνες η Ροζαλία, βάζει στη σούβλα αρνί, κατσικάκι, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, πανσέτα και στο τηγάνι συκωταριά γάλακτος, σπετζοφάι και μπεκρή μεζέ. Βαλτετσίου 59, 2103807992
Κρέας αλά ιταλικά
Για μία μόνο βραδιά ο Ιταλός κτηνοτρόφος Dario Cecchini (η οικογένειά του ασχολείται με την κτηνοτροφία 250 χρόνια) θα βρίσκεται στο Vezene για ένα αλησμόνητο γαστρονομικό τσίκνισμα. €95 (και κρασί). Βρασίδα 11, Ιλίσια, 2107232002
Τσίκνα με Nikkei
Ο ναός της Nikkei κουζίνας K for Kiku γιορτάζει κι αυτός ελληνοκεντρικά. Με περουβιάνικα υλικά και γιαπωνέζικες τεχνικές bbq, με μοσχάρι tataki, ψωμάκια ατμού και άλλα ωραία. Τιμή (εξαιρετική) €30 το άτομο. Περικλέους 7, Ν. Ψυχικό, 2106776759
Με καλά κρασιά
Με σύνθημα «let’s meat» το By the Glass ψήνει ζουμερή τριλογία κρεατικών, Black Angus πικάνια κ.ά. Τα συνδυάζει με ωραία κρασιά – Ξινόμαυρα, Αγιωργίτικα, Syrah, Tannat, Μαυροτράγανα, Sangiovese. Γ. Σουρή 3 & Φιλελλήνων, 2103232560
Στο Μουσείο
Το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης (20.00-24.00) τσικνίζει με jazz μουσικές. 2109000915, ώρες λειτουργίας του Μουσείου
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.