Ένα ελληνικό εστιατόριο στα καλύτερα του κόσμου
Οι δημοσιογράφοι σύσσωμοι γράφουν για την εξαιρετική κουζίνα του Funky Gourmet, για τους ταλαντούχους σεφ-ιδιοκτήτες του, τον Νίκο Ρούσσο και τη Γεωργιάννα Χειλιαδάκη, για την απόλυτη εμπειρία υψηλής γαστρονομίας που μπορεί κάποιος να ζήσει εδώ. Έχει όμως μεγαλύτερη βαρύτητα όταν οι έπαινοι αυτοί έρχονται κατευθείαν από τους ίδιους τους πελάτες.
Φέτος είναι η 4η χρονιά που το Funky Gourmet κερδίζει τη θέση του στη λίστα του Trip Advisor με τα καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου όλου. Συγκεκριμένα κατέλαβε τη 12η θέση στη λίστα με τα 25 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης και την 16η θέση στη λίστα με τα 25 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.
Το Funky Gourmet απέκτησε το πρώτο του αστέρι Michelin το 2012 (τρία χρόνια μετά το ντεμπούτο του), ενώ το 2014 κατέκτησε και το δεύτερο αστέρι Michelin. Πάντα επιτυχίες!
*Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα 25 καλύτερα εστιατόρια της Ευρώπης εδώ και τη λίστα με τα 25 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.