«Γλυκιές Αλχημείες» στο The Margi
Στο ξενοδοχείο μας περιμένει το pop up κατάστημα του Στέλιου Παρλιάρου και πολλές ακόμα εκπλήξεις
Φέτος τις γιορτές, το ξενοδοχείο The Margi, συνυφασμένο με τη ζεστή ατμόσφαιρα, τη διακριτική πολυτέλεια και φιλοξενία, φέρνει ακόμα μία χρονιά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα τη λάμψη και την μαγεία των Χριστουγέννων!
Τι είναι πιο απολαυστικό από ένα χριστουγεννιάτικο μενού για καφέ και γλυκά με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου; Μα φυσικά ένα pop up κατάστημα στο lobby του ξενοδοχείου με απολαυστικές λιχουδιές που θα διατίθενται προς πώληση.
Απόλαυση είπα και έχω κι άλλα. Για τους λάτρεις της καλής γεύσης, στο πνεύμα των Χριστουγέννων, το The Margi μας καλεί τα σαββατοκύριακα να δοκιμάσουμε μοναδικά πιάτα στο «Brunch and Bubbly» ενώ καθημερινά, το «Afternoon Tea with scones» θα αποτελεί το ευχάριστο διάλειμμα της ημέρας.
Ωστόσο γιορτές σημαίνει να «προσφέρεις» και για αυτό, μέρος των εσόδων από τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις θα δοθούν για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος), ενώ θα δίνεται και η δυνατότητα στους επισκέπτες να αγοράσουν ένα συλλεκτικό χρυσό αστέρι για να συμβάλουν στην εκπλήρωση περισσότερων Μαγικών Ευχών παιδιών, που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.
Για περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του The Margi επισκεφτείτε το www.themargi.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.