- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ο νόστιμος λογαριασμός του Instagram που τρώει τον κόσμο
Το Girl Eat World δοκιμάζει το street food σε κάθε γωνιά της Γης
Αγαπά τα ταξίδια, το street food, τη φωτογραφία και φροντίζει να τα συνδυάζει, καταγράφοντας στο Instagram τις λιχουδιές του δρόμου από κάθε χώρα που επισκέπτεται. Πίσω από το λογαριασμό Girl Eat World που μας μεταφέρει στις παραδοσιακές νοστιμιές κάθε γωνιάς του πλανήτη, που ακολουθούν περισσότεροι από 334.000 χρήστες, κρύβεται η Ινδονήσια Melissa Hie. Ταξίδια που ανοίγουν την όρεξη.
Kitty γλυκάκι, Κιότο, Ιαπωνία
Χρησιμοποιεί αποκλειστικά ένα iPhone, επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της με την εφαρμογή vscocam, δεν πιστεύει στις ακριβές μετακινήσεις και έχει θέσει στόχο ζωής να γυρίσει όλο τον πλανήτη. Μέχρι στιγμής έχει γευτεί περισσότερες από 30 χώρες.
Bo La Bao, Χονγκ Κονγκ
Αυτή είναι μια χορταστική ματιά από όσα έχει δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Ταξίδια, φαγητό, φωτογραφίες, οι μικρές νοστιμιές της ζωής σε πανέμορφες εικόνες.
Sakura snacks, Κιότο, Ιαπωνία
Taiyaki, Κιότο, Ιαπωνία
Μαύρη σοκολάτα, Σίδνεϊ, Αυστραλία
Τάρτα φράουλα, Παρίσι, Γαλλία
Empanadas, Μαγιόρκα, Ισπανία
Ξεροψημένο καλαμπόκι, Λόμποκ, Ινδονησία
Bakso Goreng, Μπαντούγκ, Ινδονησία
Παγωτό Hokkaido, Οσάκα, Ιαπωνία
Αραβική πίτσα, Ιορδανία
Kandil Simidi, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία
Emoji μακαρόν, γραφεία Facebook, Σιγκαπούρη
Frojen yogurt, Μάλτα
Σοκολατένιο σνακ, Ιμαλάια
Baozi, Σινικό Τείχος, Κίνα
Salt Beef Bagel, Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία
Pudina Paratha, Ινδία
Μπάγκελ, Βερολίνο, Γερμανία
Κουλούρι, Αθήνα, Ελλάδα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.