- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Μια φορά και έναν καιρό στην πλατεία Βαρνάβα η άνοιξη μπήκε με κάτι πιάτα πολύχρωμα που προκαλούσαν περιέργεια μεγάλη στον κόσμο που τα δοκίμαζε. Ήταν το πρώτο Sushi Bar και ένα από τα πρώτα ιαπωνικά εστιατόρια που άνοιγαν στην Αθήνα. Από τότε πάνε 20 χρόνια.
Δεν είναι λίγα για ένα εστιατόριο, ειδικά σε εποχές που τα πάντα ανοιγοκλείνουν με ταχύτητα φωτός. Για να τα καταφέρεις σημαίνει ότι επιμένεις να διατηρείς την ποιότητα και την αυθεντικότητά σου. Το Sushi Bar δεν πέτυχε μόνο να κρατήσει ψηλά τον πήχη, αλλά και να αναπτύξει μια ολόκληρη φιλοσοφία γύρω από την παράδοση της ιαπωνικής κουλτούρας. Το καταλαβαίνεις εύκολα από τις ωραίες γιαπωνέζικες τοιχογραφίες, τα σερβίτσια, την ατμόσφαιρα, πάνω από όλα με τη γεύση.
Φέτος το Sushi Bar γιορτάζει τις δύο δεκαετίες του προσφέροντας 20% έκπτωση (ισοδύναμη με τα κεράκια της τούρτας του) σε όλα του τα nigiri.Είναι ωραίο να εκμεταλλευτείς την προσφορά (που ισχύει μέχρι 25 Απριλίου, οπότε έχεις καιρό), και να κάνεις μια ανοιξιάτικη βόλτα στο Παγκράτι, στο Ν. Ψυχικό ή στο Π. Φάληρο για το αυθεντικό, σωστό και ποιοτικό του sushi.
Πλ. Βαρνάβα, Παγκράτι, 210 7524354/ Βλάχου 38, Ν. Ψυχικό, 210 6729333/ Άτλαντος 1, Π. Φάληρο, 210 9802111
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.