Δίπλα από την Πλατεία Συντάγματος, εκεί που οι ρυθμοί είναι έντονοι και όλοι μοιάζουν να τρέχουν, το Plaza Lounge Outdoor ανοίγει τις πόρτες του και στήνει τη δική του ευχάριστη γωνιά. Βγάζει στη Σταδίου τραπεζάκια και stands που τα λούζει το φως της ημέρας και δημιουργεί ένα meeting point για όλες τις ώρες της ημέρας, τέλειo για μικρά διαλείμματα από το γραφείο ή το shopping με θέα στην πιο πολυσύχναστη πλατεία της πόλης.
Μαζί με τον χώρο ανανεώνεται και ο κατάλογος του Plaza Lounge Outdoor. Ο chef pâtissier Διονύσης Αλέρτας, που σε συνεργασία με την ομάδα του ξενοδοχείου επιμελείται τα γλυκά του εστιατορίου, πειραματίζεται με το Strongbow, τη νέα άφιξη της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και δημιουργεί σοκολατένιους πειρασμούς συνδυάζοντας τις φρουτώδεις γεύσεις (Strongbow-Gold Apple και Strongbow-Red Berries) με εξαιρετικής ποιότητας υλικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.