- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Ο θρυλικός Nobu για λίγες μέρες στην Ελλάδα
Στο Nobu Food Festival ο μεγάλος σεφ μαγειρεύει τις καινούργιες δημιουργίες του
Ένα από τα πιο εύστοχα πράγματα που έχει πει η Madonna ποτέ, είναι το εξής: «Μπορείς να διαπιστώσεις πόσο fun είναι μια πόλη, από το αν έχει Nobu ή όχι».
Τα Matsuhisa είναι αδιαμφισβήτητα τα καλύτερα εστιατόρια japan fusion κουζίνας σε ολόκληρο τον κόσμο. Περισσότερα από 30 εστιατόρια Mathsuhisa στις μεγαλύτερες πόλεις του πλανήτη γεμίζουν κάθε μέρα από φανατικούς θαμώνες, εκστασιασμένους ή απλά περίεργους να δοκιμάσουν τη φημισμένη μαγειρική τέχνη του Nobu Matshuhisa.
Matsuhisa Athens
O Nobu ξεκίνησε δουλεύοντας σε ένα μικρό sushi bar στο Τόκιο, συνέχισε στο Περού και επηρεασμένος βαθύτατα από την περουβιανή κουζίνα κατέληξε να πειραματίζεται μαζί της, εισάγοντάς την στα παραδοσιακά γιαπωνέζικα πιάτα, κάτι που, τελικά, τον έκανε γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο.
Όπως κάθε χρόνο στο καθιερωμένο πλέον «Nobu Food Festival», ο διάσημος σεφ παρουσιάζει τα καινούργια πιάτα του, δίνοντας στο κοινό του τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν τη japan fusion κουζίνα κατευθείαν από τα χέρια του ανθρώπου που την εμπνεύστηκε.
Ο μεγάλος σεφ θα βρεθεί στο Matsuhisa Athens τη Δευτέρα και την Τρίτη 28 Ιουλίου, ενώ από την Τετάρτη 29 Ιουλίου έως και την 1η Αυγούστου μπορείτε να τον συναντήσετε στο Matsuhisa της Μυκόνου. Ο Nobu θα περιηγηθεί μαζί με την ομάδα του στην ελληνική αγορά για να προμηθευτεί πρώτες ύλες και τοπικά ελληνικά προϊόντα.
O Nobu Matsuhisa
Όσοι αποφασίσετε να απολαύσετε αυτή την πραγματικά ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία, να ξέρετε ότι το μενού θα συνοδεύεται από εκλεκτές ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα. Όσοι δεν τα καταφέρετε, τα νέα πιάτα θα υπάρχουν στο μενού των εστιατορίων Matsuhisa όλο το καλοκαίρι.
Matsuhisa Athens: Ξεν. «Astir Palace», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 210 8960510
Matsuhisa Μύκονος: 22890 27362
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.