Θεματα

Wine Wednesdays στο Aleria

Το πάθος για το κρασί χωράει σε μια έξτρα καλοκαιρινή αυλή

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
103290-205288.jpg

Αν δεν έχεις φύγει ακόμα για διακοπές και αναζητάς αφορμή για να ξεχάσεις την κάψα της πόλης, το Aleria σου έχει μία άκρως δελεαστική πρόταση.

Και φέτος, τις καλοκαιρινές Τετάρτες η δροσερή αυλή του φιλοξενεί πάνω από 40 εκλεκτά κρασιά, διαλεγμένα ένα κι ένα από όλο τον Ελληνικό Αμπελώνα και σε προσκαλεί σε wine tasting!

Κάθε Τετάρτη θα μπορείς να δοκιμάζεις 4 διαφορετικά κρασιά, συνδυασμένα εξαιρετικά με ένα special μενού που ο Γκίκας Ξενάκης δημιουργεί αποκλειστικά και μόνο για αυτές τις Τετάρτες.

Αυτή την Τετάρτη 22 Ιουλίου παιχνίδι γευστικό γίνεται με το Δάφνιος ’14 από το Οινοποιείο Δουλουφάκη, το Wild ferment ’14 της Γαίας, το Γουμένισσα ’08 από το Κτήμα Χατζηβαρύτη και το Ηδωνικό από το Costa Lazaridi. Το μενού ξεκινά με ντάκο με τραγανά παξιμάδια, παγωτό ντομάτας, ξινομυζήθρα και δροσουλίτες, συνεχίζει με μυλοκόπι ψητό με κρέμα από κολοκυθάκια, σαλάτα κινόα με αμπελόφυλλα και μοσχολέμονα, αλλά και μοσχαράκι με ντομάτα και κύμινο, χοντρά μακαρόνια γεμιστά με μελιτζάνες και κρέμα γιαούρτι και τέλος κλείνει με κρέμα αρωματισμένη με αρμπαρόριζα, ψητά ροδάκινα και τραγανά φύλλα σορμπέ ανανά. Όλα μαζί με €35/άτομο.

Μεγάλου Αλεξάνδρου 57, Μεταξουργείο, 210 5222633

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ