- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τα πιο λουλουδάτα παγωτά
Η νέα σειρά «Floral Creations» του Kayak έχει μυρωδιά καλοκαιριού
Ποιος μπορεί να φανταστεί τα καλοκαίρια του χωρίς παγωτό; Είναι ο απόλυτος σύμμαχος στη ζέστη, ο καλύτερος φίλος στις βόλτες και ο πιο πιστός σύντροφος στα θερινά ραντεβού των μπαλκονιών.
Όλοι έχουμε το αγαπημένο μας παγωτό, μας αρέσει όμως να δοκιμάζουμε και καινούργιες γεύσεις. Αν κι εσύ αγαπάς τους πειραματισμούς, η πιο ανατρεπτική πρόταση που ακούσαμε για φέτος έρχεται από τα παγωτά Kayak και τον ελληνικό αγρό. Αμέ!
Η νέα σειρά παγωτών Kayak έχει όνομα λουλουδάτο και πολύ ρομαντικό. Στη σειρά Floral Creations θα βρεις γεύσεις που ξυπνάνε μέσα σου την άνοιξη. Παγωτό τριαντάφυλλο με ροδοπέταλα, παγωτό λεβάντα, παγωτό με μάνγκο, τζίντζερ και γιασεμί, με λεμόνι και βασιλικό ή λουκούμι τριαντάφυλλο και άλλα πολλά γιατί…απ’ όλα έχει ο μπαξές. Δεν ξέρουμε αν είναι τα πιο νόστιμα, σίγουρα πάντως είναι τα πιο μυρωδάτα.

Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο υγιεινό και με λιγότερες θερμίδες υπάρχει το Kayak Greek Frozen Yogurt. Φτιάχνεται από ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, φρέσκα φρούτα, καρπούς, φυτικές ίνες και βιταμίνες και θα το βρεις σε 8 γεύσεις (bio κινόα, αγνό με στέβια, βανίλια Μαδαγασκάρης, μούρα και βασιλικό, μέλι και σουσάμι, μπισκότα digestive, φρούτα του δάσους, σοκολάτα).
Κάνε λοιπόν χώρο στην κατάψυξη και το βραδάκι κάλεσε τους φίλους για παγωτό. Έτσι περνάνε τα πιο ωραία καλοκαίρια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φουντωτές, καταπράσινες και πάνω απ' όλα νόστιμες
Ολοένα και περισσότεροι νέοι μάγειρες ανοίγουν το δικό τους εστιατόριο
Δημιουργοί αγαπημένων εστιατορίων μιλούν για την ιστορία των μαγαζιών τους
Yπάρχει επιστημονική εξήγηση και επίσημα
Ο διάσημος σεφ βρέθηκε στην Αθήνα με αφορμή το εστιατόριό του "Jamie Oliver Kitchen" στο Golden Hall και η ATHENS VOICE μίλησε μαζί του
Τα αμύγδαλα έχουν πολλά οφέλη και θερμίδες που δεν πρέπει να φοβάσαι
Μια 10/10 γευστική εμπειρία στο εστιατόριο με την πινακίδα έκπληξη!
Πώς φτάσαμε στο τέλος της σπιτικής κατσαρόλας;
Πέντε χώροι στην Πλάκα όπου το φαγητό, η μνήμη και οι τοίχοι αφηγούνται ιστορίες
Στον όμορφο και λιθόκτιστο ξενώνα έφαγα τις πιο νόστιμες πίτες
Αν δεν σου αρέσει η γεύση του καστανού ρυζιού, σου έχω καλά νέα
Εκεί θα βρεις τα asian προϊόντα και το ethnic fast food που χαζεύεις στα social media
Μετατρέποντας την καθημερινότητα σε ευκαιρία για ισότητα, εργασία και ανθρώπινη επαφή
Βόλτα στο πιο ενεργό ιχθυοπαραγωγικό κέντρο της χώρας
Από ζουμερά μπιφτέκια μέχρι γαλλική κουζίνα και επικά σάντουιτς. Τρώμε στα καινούργια στέκια της πόλης
Το «παλιομοδίτικο» γλυκό που έγινε ξανά trend
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια τόσο πλούσια προσφορά σοκολάτας;
Έχει και το Πάσχα τις… αμαρτίες του
Λαχταριστή μαγειρίτσα, από παραδοσιακή μέχρι vegan και «πειραγμένη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.