Ποιος μπορεί να φανταστεί τα καλοκαίρια του χωρίς παγωτό; Είναι ο απόλυτος σύμμαχος στη ζέστη, ο καλύτερος φίλος στις βόλτες και ο πιο πιστός σύντροφος στα θερινά ραντεβού των μπαλκονιών.
Όλοι έχουμε το αγαπημένο μας παγωτό, μας αρέσει όμως να δοκιμάζουμε και καινούργιες γεύσεις. Αν κι εσύ αγαπάς τους πειραματισμούς, η πιο ανατρεπτική πρόταση που ακούσαμε για φέτος έρχεται από τα παγωτά Kayak και τον ελληνικό αγρό. Αμέ!
Η νέα σειρά παγωτών Kayak έχει όνομα λουλουδάτο και πολύ ρομαντικό. Στη σειρά Floral Creations θα βρεις γεύσεις που ξυπνάνε μέσα σου την άνοιξη. Παγωτό τριαντάφυλλο με ροδοπέταλα, παγωτό λεβάντα, παγωτό με μάνγκο, τζίντζερ και γιασεμί, με λεμόνι και βασιλικό ή λουκούμι τριαντάφυλλο και άλλα πολλά γιατί…απ’ όλα έχει ο μπαξές. Δεν ξέρουμε αν είναι τα πιο νόστιμα, σίγουρα πάντως είναι τα πιο μυρωδάτα.
Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο υγιεινό και με λιγότερες θερμίδες υπάρχει το Kayak Greek Frozen Yogurt. Φτιάχνεται από ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, φρέσκα φρούτα, καρπούς, φυτικές ίνες και βιταμίνες και θα το βρεις σε 8 γεύσεις (bio κινόα, αγνό με στέβια, βανίλια Μαδαγασκάρης, μούρα και βασιλικό, μέλι και σουσάμι, μπισκότα digestive, φρούτα του δάσους, σοκολάτα).
Κάνε λοιπόν χώρο στην κατάψυξη και το βραδάκι κάλεσε τους φίλους για παγωτό. Έτσι περνάνε τα πιο ωραία καλοκαίρια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
25 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.