Resto

Τα δώρα της A.V. στους αναγνώστες της: Εστιατόρια, ποτά, ξενοδοχεία

Μοναδικά δώρα για να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 853
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
δώρα 2022

Μεγάλος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός Athens Voice 2022: Κερδίστε διαμονή σε ξενοδοχείο, γεύματα σε εστιατόρια και ποτά

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Κάθε διεύθυνση email μπορεί να συμμετέχει μόνο ΜΙΑ φορά σε κάθε διαγωνισμό και να περιέχει μόνο ένα ονοματεπώνυμο


Τα Χριστούγεννα έφτασαν και ως γνωστόν γιορτές χωρίς δώρα δεν γίνεται! Γι' αυτό, όπως κάθε χρόνο, συγκεντρώσαμε και σας χαρίζουμε τα καλύτερα δώρα που θα κάνουν εσάς και τους αγαπημένους σας να χαμογελάσετε πλατιά. Δείτε τα, διαλέξτε και διεκδικήστε τα. Τα βήματα για να τα κάνετε δικά σας είναι απλά. Το μόνο που μένει να ευχηθούμε, είναι Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους και φυσικά καλή επιτυχία! 

METAXA
2 γιορτινά καλάθια

καλάθια METAXA

Αυτές τις γιορτές, οι εκλεκτοί φίλοι του ΜΕΤΑΧΑ θα έχουν την ευκαιρία μιας απολαυστικής γευσιγνωστικής εμπειρίας. Σας χαρίζουμε μια φιάλη ΜΕΤΑΧΑ 12 Stars με γεύση ξηρή, βελούδινη και γεμάτη, με έντονο χαρακτήρα ξύλου δρυός, 1 πεντανόστιμη σοκολάτα ESOPHY με πορτοκάλι και βαλσάμικο αλλά και 1 απολαυστική σοκολάτα ESOPHY με κάρδαμο και σύκο.

▶ H ATHENS VOICE και η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ χαρίζουν σε 2 τυχερούς από ένα γιορτινό καλάθι. Ακολουθήστε @tastevoice και @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας στο θέμα «ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ», µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν µε email και θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
1 κουτί με δύο φιάλες κρασιού 

ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,  δύο φυάλες

Η Μαλαγουζιά, ποικιλία που διασώθηκε από τον ίδιο τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου, είναι και η πρώτη που φυτεύτηκε στο Κτήμα και το Λημνιό, μία από τις αρχαιότερες ελληνικές ποικιλίες, είναι οι πρωταγωνιστές των δύο εμβληματικών κρασιών, «Μαλαγουζιά» και «Avaton». Σας προσφέρουμε και τα δύο με πλούσια αρωματικά χαρακτηριστικά.

▶ H ATHENS VOICE και το ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (www.gerovassiliou.gr/el) σας χαρίζουν 1 κουτί με 2 φιάλες (Μαλαγουζιά & Avaton). Ακολουθήστε @tastevoice και @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας στο θέμα «ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ», µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


AΜΒΥΞ
7  διαφορετικά ποτά για 1 τυχερό

Φιάλες Ποτού

To Bushmills Original είναι ένα ιδιαίτερο whiskey με πλούσια, χαρακτηριστική γεύση. Η Serkova είναι vodka ανώτερης ποιότητας και εκλεπτυσμένου χαρακτήρα. Η Belvedere η πρώτη luxury βότκα. Το Hendrick’s Gin είναι ένα εικονοκλαστικής παραγωγής τζιν περιορισμένης έκδοσης. Η Veuve Clicquot Yellow Label είναι μια γαστρονομική σαμπάνια. To Chandon Garden Spritz είναι ένα aperitif από 100% φυσικά συστατικά. Το Gancia Asti, είναι ένα γλυκό αφρώδες κρασί. Προσφέρουμε όλες τις φιάλες συνολικής αξίας €160 σε έναν από εσάς!

▶ H ATHENS VOICE και η AΜΒΥΞ (www.amvyx.gr) χαρίζουν σε 1 τυχερό και τις 7 φιάλες. Ακολουθήστε @tastevoice και @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας στο θέμα AMVYX µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email και θα παραλάβει το δώρο του από τα γραφεία της A.V. μέχρι 31/1 (Χαρ. Τρικούπη 22, 3ος όροφος, Εξάρχεια).


ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ
1 γεύμα για δύο άτομα

Γεύμα στο Βασίλαινας

Άμα μιλάμε για πραγματική γαστρονομία ο νους μας πάει στο ιστορικό εστιατόριο Βασίλαινας που μετρά πάνω από 100 χρόνια λειτουργίας. Σας εξασφαλίσαμε ένα μενού γευσιγνωσίας για 2 άτομα, αξίας €110. Για να πάρετε μια γεύση το μενού θα περιλαμβάνει γευστική ταραμοσαλάτα «Βασίλαινας», ταρτάρ τόνου, καλαμάρι ψητό, μπακαλιάρο σε κρούστα, γιουβετσάκι γαρίδας, αρνί picanha και ιδιαίτερο γλυκό ημέρας.

H  ATHENS VOICE και ο ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ (Βρασίδα 13, Παγκράτι, 2107210501) σας χαρίζουν γεύμα 2 ατόμων. Ακολουθήστε @tastevoice και @athensvoice στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας στο θέμα «ΒΑΣΙΛΑΙΝΑΣ», µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email.


WeSud
1 xmas
gift box

Wesud

To ιδιαίτερο deli-pastry shop της Βούλας με μίνιμαλ design, είναι το κατάλληλο μέρος για να εξερευνήσεις τον μαγικό κόσμο του κρασιού, φρέσκιες δημιουργίες αλλά και υγιεινές επιλογές.  Σου προσφέρουμε ένα xmas box που περιλαμβάνει: 2 κρασιά, πατατάκια με λευκή τρούφα, bread sticks, ζυμαρικά Tagliolini, βούτυρο κάσιους με φράουλα, αφροδισιακή μαρμελάδα με ρόδι και μήλο, ροζ αλάτι και soft baked cookies.

▶ H ATHENS VOICE και το WeSud (Βασ. Παύλου 90, 2108957509) σας χαρίζουν 1 XMAS Gift Box. Ακολουθήστε @tastevoice και @wesud_ στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «WeSud» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email.


SELINA
Διαμονή για 2 άτομα στο Πήλιο

Υπνοδωμάτιο Selina
θέα από ξενοδοχείο

Τα Χριστούγεννα είναι εποχή χαράς και ένωσης. Επομένως, τι καλύτερο από μία χειμωνιάτικη εκδρομή στο μυθικό βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο; Tο Selina Centavrus Pelion, η παγκόσμια πλατφόρμα φιλοξενίας, στην περιοχή της Μακρυνίτσας είναι η ιδανική επιλογή διαμονής.

▶ H ATHENS VOICE και η SELINA (www.selina.com/greece/centavrus-pelion) σας χαρίζουν 2 διανυκτερεύσεις* με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο, καθώς και έκπτωση 30% σε όλα τα γεύματα (*δυνατότητα για διαμονή από 13/01/2023 και μετά, πάντα βάσει διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου). Ακολουθήστε @tastevoice και @selina.greece στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας «SELINA» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email.


ERA NUTS
Christmas
Box

μελομακάρονα
Era Nuts, κουτί Dolce & Gabanna

Το τέλειο xmas box με νόστιμα και γιορτινά προϊόντα για τις εορταστικές συγκεντρώσεις με την οικογένεια και τους φίλους. To κουτί περιλαμβάνει: το βραβευμένο ροζέ κρασί, κουτί με μικρές μπουκίτσες κουραμπιέδες, απαλές τρούφες σοκολάτας με κακάο, σοκολατάκια γεμιστά με κρέμα φουντουκιού, γκοφρέτα και λευκή κρέμα, καπνιστό αμύγδαλο και cashewspaprika. Yummy!

▶ H ATHENS VOICE και το ERA NUTS (www.eranuts.com) σας χαρίζουν 1 Christmas Box. Ακολουθήστε @tastevoice και @eranuts στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο, γράφοντας «EraNuts» στο θέμα, µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email


LUV N ROLL HOUSE
1 γεύμα για δύο άτομα

Γεύμα στο Luv n Roll
Luv n Roll

Urban street αισθητική με boho πινελιές σε έναν ιδιαίτερο πολυχώρο. To αγαπημένο στέκι Luv n Roll House στο κέντρο της Αθήνας συνδυάζει φαγητό, ποτό, καφέ, τατουάζ, piercing, αρχιτεκτονική, μουσική, μόδα, τέχνη και πάνω από όλα καλή παρέα και ωραία vibes. Σας προσφέρουμε ένα γεύμα για δύο για να δοκιμάσετε με την παρέα σας το καινούργιο μενού –brunch ή tapas– με θέα την πανέμορφη Ακρόπολη.

▶ H ATHENS VOICE και το LUV N ROLL HOUSE (Καραϊσκάκη 14, Αθήνα, 2114182422) σας προσφέρουν 1 γεύμα 2 ατόμων αξίας €70. Ακολουθήστε @tastevoice και @luvnroll_house στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας στο θέμα «LUV N ROLL HOUSE», µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email.


ANDAMAN
1 γεύμα για δύο άτομα

Γεύμα στο Andaman

Πολύχρωμο, με τροπικά φυτά, μοναδικές γεύσεις, tiki cocktails και ethnic μουσικές, το Andaman διαθέτει μία από τις πιο εξωτικές ταράτσες των Πετραλώνων. Σας εξασφαλίσαμε ένα dinner για 2 άτομα για να απολαύσετε την αυθεντική ταϊλανδέζικη κουζίνα με παραδοσιακά πιάτα και λιχουδιές.

▶ H ATHENS VOICE και το ANDAMAN (Αλόπης 65 & Πυλάδου 1, 2112104939) σας χαρίζουν 1 γεύμα για 2 άτομα αξίας €80. Ακολουθήστε @tastevoice και @andaman_thai_athens  στο Instagram και στείλτε email στο contest@athensvoice.gr με ονοµατεπώνυµο και κινητό τηλέφωνο γράφοντας στο θέμα «Αndaman», µέχρι 31/12 στις 11 π.µ. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί µε email.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ