Market

ERA NUTS: Γλυκά και ξεχωριστά Χριστούγεννα

Και για υπέροχα δώρα τις ημέρες των γιορτών

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
d_g

Τα καταστήματα ERA συνδυάζουν το healthy way of living με τις παραδοσιακές γεύσεις και την ποιότητα.

Η φιλοσοφία των καταστημάτων ERA βασίζεται στο healthy way of living που υποστηρίζεται από την πλούσια ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουν. Σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον θα ανακαλύψεις εξαιρετικής ποιότητας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

Στα ERA για τις γιορτές θα βρούμε τους εκλεκτούς τους ξηρούς καρπούς, μια πλούσια ποικιλία σε σοκολατάκια, τα παραδοσιακά μελομακάρονα και κουραμπιέδες σε πολύ μικρές μπουκίτσες και το παραδοσιακό Ιταλικό πανεττόνε στις παραδοσιακές γεύσεις αλλά και σε κάποιες πιο ξεχωριστές γεύσεις που είναι σε συνεργασία με τον οίκο μόδας D&G.

era_3

Εκτός από την ποιότητα τα ΕRA δίνουν μεγάλη προσοχή και στις συσκευασίες. Στα καταστήματα ERA θα ανακαλύψετε υπέροχα κουτιά για να φτιάξετε το δώρο της αρεσκείας σας. Μπορείτε να συνδυάσετε τους αλμυρούς ή γλυκούς πειράσμους επιλέγοντας κάποιο από τα κρασιά ή τα αποστάγματα που διαθέτουν στην πλούσια σε ξεχωριστές συλλογές κάβα τους. Ανάμεσα στα κρασιά θα βρείτε και το πρόσφατα βραβευμένο κρασί ΕRA (λευκό, κόκκινο, ροζέ) για την ετικέτα του στα Packaging German Awards 2019  έχοντας αποσπάσει το βραβείο Excellent Communications Design.

Στα ERA μπορείς να ετοιμάσεις όμορφα-νόστιμα δώρα για τους αγαπημένους σου και παράλληλα να απολαύσεις τον καφέ σου ή το τσάι σου ή την ζέστη σου σοκολάτα σε διάφορες γεύσεις take away. 

Καταστήματα Era
Ν. Ψυχικό: Ομήρου 2, Τηλ. +30 211 4076506
Κολωνάκι:  Πατρ. Ιωακείμ 1, Τηλ. + 30 211 4112832
Αγ. Παρασκευή: Αγ. Ιωάννου 8, 210 6392846
ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Χαλάνδρι: Παπανικολή 44, 2130001655
Eshop: www.eranuts.com   

Instagram: eranuts
Facebook:  Era Nuts
Pinterest:  Era Nuts
Twitter: @_eranuts

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ