Smart Life

Η έξυπνη λύση για το Secret Santa

Σπάτε το κεφάλι σας για το δώρο που θα πάρετε στον συνάδελφο; Σας έχουμε την λύση

Ηλιάνα Κωνσταντακάτου.
Ηλιάνα Κωνσταντακάτου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χριστουγεννιάτικα δώρα.
© Unsplash

ΣΚΡΑΤΣ: Οι ειδικά διαμορφωμένοι λαχνοί, «Το τυχερό σου αστέρι» και «Έχεις δώρο! 100.000€», είναι δύο τυχερά δώρα για τους αγαπημένους σας

Το εορταστικό trend του Secret Santa, του διασκεδαστικού παιχνιδιού ανταλλαγής δώρων με φίλους και οικογένεια,τα τελευταία χρόνια έχει γίνει θεσμός και στους εργασιακούς χώρους της χώρας μας. Είναι ένα παιχνίδι στο πνεύμα των Χριστουγέννων, που το κάθε άτομο τραβάει κλήρο και γίνεται ο Secret Santa ενός προσώπου, στο οποίο πρέπει να κάνει ένα δώρο και να παραμείνει κρυφή η ταυτότητα του μέχρι και το άνοιγμα του -shhh keep it secret-. Όπως καταλαβαίνετε, εκτός από μια fun διαδικασία, μπορεί να αποδειχθεί μια δύσκολη υπόθεση, αν γίνετε ο Secret Santa κάποιου που δεν γνωρίζετε καλά ή ακόμα χειρότερα που δεν συμπαθείτε. Μην αγχώνεστε. Εμείς είμαστε εδώ, για να σας προτείνουμε την τέλεια λύση για ένα επιτυχημένο Secret Santa στο γραφείο ή στις οικογενειακές μαζώξεις.

Φέτος τις γιορτές, το ΣΚΡΑΤΣ γίνεται το τέλειο δώρο των γιορτών, με δύο ειδικά διαμορφωμένους λαχνούς, που διαθέτουν ειδικό χώρο όπου μπορείτε να γράψετε την ευχή σας. Σίγουρα έχετε δει πεφταστέρι και πολύ πιθανόν έχετε κάνει και μια ευχή. Φέτος, χαρίστε ένα ακόμη πιο τυχερό αστέρι.«Το τυχερό σου αστέρι» πρόκειται για το πρώτο χριστουγεννιάτικο ΣΚΡΑΤΣ σε μορφή κάρτας, αξίας 10 ευρώ, όπου όλοι οι λαχνοί κερδίζουν τουλάχιστον 4 ευρώ. Δηλαδή, κανείς δε βγαίνει χαμένος. Μάλιστα, διατίθεται με τον δικό του ειδικό φάκελο, δημιουργώντας μια γιορτινή συσκευασία δώρου.

Ο λαχνός «Το τυχερό σου αστέρι» .

Επιπλέον, υπάρχει και η επιλογή του νέου παιχνιδιού ΣΚΡΑΤΣ «Έχεις δώρο! 100.000€», που κοστίζει μόλις 2 ευρώ. Έρχεται με ειδική τσάκιση στη μέση του λαχνού, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί ως διακοσμητικό στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή σαν στολίδι στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορεί να διακοσμήσει και το desk του συναδέλφου, φέρνοντας το γιορτινό mood και στο γραφείο.

Ο λαχνός «Έχεις δώρο! 100.000€»

Τα δυο νέα χριστουγεννιάτικα δωρο-σκρατς, μπορεί να δώσουν έως και 100.000 ευρώ στον τυχερό παραλήπτη. Σκεφτείτε το, με μόλις 10 ευρώ, υπάρχει περίπτωση να χαρίζετε στο συνάδελφο σας ένα διαμέρισμα, ένα σούπερ lux αμάξι, ένα glamororous yaucht, για αυτό φροντίστε να είναι ο αγαπημένος σας - αυτός που μοιράζεστε τη δουλειά, τα μυστικά του επαγγέλματος,αλλά και τα lunch breaks.

Τα σούπερ τυχερά δώρα, μπορείτε να τα προμηθευτείτε σε καταστήματα ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ σε όλη την χώρα. Φέτος, δε χρειάζεται να ξεχυθείτε στην Ερμού, ούτε να στριμωχθείτε στα πολυσύχναστα πολυκαταστήματα, ούτε να σπάσετε το κεφάλι σας για να βρείτε το τέλειο δώρο που να μην είναι και off budget. Προμηθευτείτε τους λαχνούς σε όλα αυτά τα εύκολα προσεγγίσημα σημεία της χώρας. Να τα τυλίξεσετε σε ένα γιορτινό περιτύλιγμα και σίγουρα θα γίνεται ο αγαπημένος Secret Santa του γραφείου! Λέτε να συνυπολογίζετε στους λόγους προαγωγής; 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ