TV & Media

Μαρίνα Πατούλη: Ο Βλάσσης Χολέβας μού δίνει έμπνευση

«Ο έρωτας είναι ζωή..», δήλωσε με νόημα

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρίνα Πατούλη
Μαρίνα Πατούλη © NDP

Μαρίνα Πατούλη: Ποια η σχέση της με τον Βλάσση Χολέβα - Τι είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του για τις φήμες περί ειδυλλίου.

Η Μαρίνα Πατούλη ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τη σχέση της με τον Βλάσση Χολέβα και τις όλες και πιο συχνές κοινές εξόδους, αλλά και κοινές φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media. 

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για τον σχεδιαστή, Βλάσση Χολέβα, και έμμεσα επιβεβαίωσε ότι είναι ζευγάρι. «Για μένα μετά από μια δύσκολη και πολύ σκληρή περίοδο που μοιραστήκαμε όλοι μαζί, ξεκινάω μια νέα πορεία με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι καταξιωμένος στον χώρο του. Ο κ. Χολέβας μου δίνει έμπνευση και θεωρώ και εγώ σε εκείνον για να κάνουμε πολύ δημιουργικά πράγματα, να είμαστε μαζί να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία. Ο έρωτας είναι ζωή…» είπε η Μαρίνα Πατούλη. 

Μαρίνα Πατούλη: "Ο Βλάσσης Χολέβας μού δίνει έμπνευση"

Μαρίνα Πατούλη για Γιώργο Πατούλη: Ο τέως δεν μπορεί να γίνει ποτέ νυν

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της, η Μαρίνα Πατούλη αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη, σημειώνοντας ότι πλέον είναι «τέως». «Είμαι πολύ ανανεωμένη, είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το Μαρούσι, με τον τέως σύζυγό μου, όχι πρώην, ο τέως γράψτε το γιατί ο τέως δεν μπορεί να γίνει ποτέ νυν, ο πρώην μπορεί να γίνει.. Αγωνιστήκαμε για το Μαρούσι να έχει μία αίγλη, μια ποιότητα ζωής...». 

Πάντως, όλο και πληθαίνουν τόσο οι κοινές εμφανίσεις, όσο και οι κοινές εξορμήσεις με τον Βλάσση Χολέβα. Η Μαρίνα Πατούλη πριν από λίγο καιρό βρέθηκε στο Παρίσι, απολαμβάνοντας τη συντροφία του σχεδιαστή. Μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από τη στιγμή που επιλέγει υφάσματα. 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ