TV & Media

Survivor 2022: Ο Χρήστος Δάντης έστειλε μήνυμα στην Ασημίνα

Η Ασημίνα περίμενε πώς και πώς το μήνυμα του συντρόφου της

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Survivor 2022: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου διαβάζει το μήνυμα του Χρήστου Δάντη
Survivor 2022: Ο Χρήστος Δάντης έστειλε μήνυμα στην Ασημίνα © Youtube / Survivor Greece

Survivor 2022: Ο Χρήστος Δάντης έστειλε μήνυμα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου κάνοντάς τη να βάλει τα κλάματα - Τι της έγραφε

Ο Χρήστος Δάντης έστειλε μήνυμα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, το «βουνό» του Survivor 2022 και η παίκτρια των Μαχητών έβαλε τα κλάματα διαβάζοντας όσα τις έγραφε ο σύντροφός της. 

Η Ασημίνα περίμενε πώς και πώς να κερδίσει η ομάδα της το έπαθλο επικοινωνίας, προκειμένου να μπορέσει να λάβει όσα της είχε γράψει ο Χρήστος Δάντης. Όταν τελικά η ομάδα της πήρε τη νίκη στο αγώνισμα της Τρίτης (1/3), νόμισε ότι ζούσε σε όνειρο, τι κι αν η πολυπόθητη επικοινωνία με φίλους και συντρόφους απείχε μόλις λίγα λεπτά από το να τη ζήσει. 

«Προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε εκεί μαζί σου εγώ, η φίλοι σου και ο Gillani που ακούει να λες “Παααααααάμε” και γαβγίζει. Ξέρουμε ότι όσο “φωνακλού” και αγρίμι είσαι, από κάτω βρίσκεται μία ψυχή σαν βαμβάκι και μην ξεχνάς αυτό που σου ‘χω πει…το ταξίδι μετράει και όχι ο προορισμός... ΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟ», έγραψε στο μήνυμά του ο Χρήστος Δάντης. 

Δείτε το μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα στο 16:19 του βίντεο

Τα πρόσωπα των Μαχητών γεμίζουν δάκρυα χαράς από τα μηνύματα των αγαπημένων τους | Survivor

Survivor 2022: Ο Χρήστος Δάντης υπερασπίστηκε την Ασημίνα στο Instagram

Πριν από λίγες ημέρες, η είσοδος της Σταυρούλας Χρυσαείδη στο Survivor 2022 και μία ανάρτηση μέσα από το προφίλ της στο Instagram, που προφανώς έγινε από κάποιον δικό της, προκάλεσε την οργή του Χρήστου Δάντη, που θέλησε να υπερασπιστεί την Ασημίνα δημόσια. 

«Θα σταματήσει ποτέ να κλαίει; Ή θα μας πρήξει; Από τότε που την θυμάμαι η ίδια κλάψα μια ζωή», έγραφε η ανάρτηση κατά της Ασημίνας Χατζηανδρέου η οποία αργότερα εξαφανίστηκε από το προφίλ της Σταυρούλας και ο Χρήστος Δάντης έσπευσε να απαντήσει: 

Ανάρτηση στο προφίλ της Σταυρούλας σχολιάζει τα κλάματα της Ασημίνας στο Survivor 2022

Ο Χρήστος Δάντης, σύντροφος της Ασημίνας, θεώρησε υπεύθυνο για αυτήν την ανάρτηση τον σύντροφο της Σταυρούλας.

«Άσχετα από το γεγονός ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για την συνάδελφό της, Σταυρούλα Χρυσαείδη, στο προφίλ της δεύτερης ανέβηκε η επόμενη εικόνα story. Μα καλά, δεν έχουν υπογράψει οι παίκτες του Survivor ότι οι λογαριασμοί στα social media θα πρέπει να είναι ανενεργοί. Αν είναι να ειδοποιήσουμε και τους υπόλοιπους και τις υπόλοιπες συντρόφους των συμμετεχόντων, να ανεβάζουν πικρόχολα σχόλια, όπως το επόμενο που είναι εμφανές ότι το έκανε ένας αθλητής του στίβου που δεν θα έπρεπε να μετέχει σε τέτοιες μικρότητες και “θάψιμο” ανθρώπων που εκφράζονται με τόσο όμορφο τρόπο γι’ αυτούς. Ντροπή. Ασημίνα, πόσο πόλεμο θα φας και θα αντέξεις… Σε θαυμάζω», έγραψε ο Χρήστος Δάντης στο δικό του προφίλ στο Instagram. 

Survivor 2022: Ο Χρήστος Δάντης απαντά στο σχόλιο για τα κλάματα της Σταυρούλας

Survivor 2022: Χρήστος Δάντης και Ασημίνα Χατζηανδρέου - Οι κοινές τους εμφανίσεις

Δημοσιεύματα θέλουν ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου να μετρούν ήδη ένα χρόνο σχέσης. 

Πριν από λίγες ημέρες, σε δηλώσεις του ο Bo επιβεβαίωσε τη σχέση με του Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. «Την ξέρω την Ασημίνα. Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει σχέση με τον Χρήστο Δάντη, αλλά ξέρω ότι τον αγαπάει πάρα πολύ. Είναι πραγματικά καλό ζευγάρι. Τους έχω δει και μαζί και έξω και σε σπίτι», είπε ο Bo.

Κοινές εμφανίσεις τους λίγο πριν μπει η Ασημίνα στο ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται επίσης να επιβεβαιώνουν ότι το ζευγάρι είναι μαζί. 

Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου σε βόλτα τους πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης
Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου © NDP

Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου σε βόλτα τους πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης
Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου © NDP

Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου σε βόλτα τους πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης
Χρήστος Δάντης - Ασημίνα Χατζηανδρέου © NDP

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ