TV & Media

Σταυρούλα Χρυσαείδη-Survivor: Η νέα παίκτρια των Μαχητών (βίντεο)

Έφερε τρεις πόντους στον πρώτο αγώνα με την ομάδα της

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σταυρούλα Χρυσαείδη είναι η νέα παίκτρια του Survivor 2022
Η Σταυρούλα Χρυσαείδη μπήκε στο Survivor 2022 © Instagram / Survivor Greece

Σταυρούλα Χρυσαείδη - Surviror 2022: Ποια είναι η νέα παίκτρια των Μαχητών - Μπήκε με τρεις νίκες στο πρώτο αγώνισμα επάθλου φαγητού.

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη μπήκε στο Survivor 2022 και εντάχθηκε στην ομάδα των Μαχητών φέρνοντάς τους χαμόγελα, αφού κατάφερε να κερδίσει τρεις πόντους για την ομάδα της στο πρώτο αγώνισμα επάθλου φαγητού της νέας εβδομάδας. 

«Κάνω στίβο από πάρα πολύ μικρή είναι η αλήθεια, ουσιαστικά αυτοί που με έβαλαν στον αθλητισμό είναι οι γονείς μου γιατί τους αρέσει πάρα πολύ. Ήταν ο λόγος για να αποφύγουμε το κάπνισμα και να καθόμαστε στις καφετέριες χωρίς λόγο. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό που έκανα και με γέμιζε πάρα πολύ» είπε η Σταυρούλα Χρυσαείδη στην επίσημη πρώτη εμφάνισή της στο Survivor 2022 και πρόσθεσε:

«Από άποψη φαγητού έχω συνηθίσει να μην τρώω πολύ. Λόγω του αγωνίσματος μου έπρεπε πάντα να ήμουν πολύ αδύνατη. Δηλαδή έχω έρθει από προπόνηση, έπρεπε να φάω μόνο 60 θερμίδες και γω έφαγα μόνο ένα μπισκότο και πήγα για ύπνο».

Η νέα παίκτρια των Μαχητών έκανε τον Σπύρο Μαρτίκα να κάθεται και να τη χαζεύει, κάτι που δεν πέρασε ασχολίαστο από τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό. 

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή νέα παίκτρια των Μαχητών! – Τα πρώτα της λόγια | Survivor | 26/02/2022

Σταυρούλα Χρυσαείδη - Survivor 2022: Ποια είναι η 26χρονη αθλήτρια

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1996 στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από μικρή με τον αθλητισμό κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην ενόργανη γυμναστική τελικά όμως την κέρδισε ο στίβος. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. (ΤΕΦΑΑ) ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια ναυαγοσωστικής. Ασχολείται με τον στίβο τα τελευταία 15 χρόνια. Το άθλημά της είναι το στιπλ (δρόμος 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια). Έχει διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, σε ηλικία μόλις 18 ετών. Εργάζεται επίσης ως personal trainer.

Θεωρεί πως ο στίβος μάχης του SURVIVOR δικαιωματικά της… ανήκει. Έχει μάθει να μην τα παρατάει ποτέ, ούτε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Ακόμη και τις στιγμές που νιώθει ότι το σώμα της, την «προδίδει». Όπως δήλωσε, έρχεται στο Survivor για να ανακαλύψει μία νέα πλευρά του εαυτού της, κάποια άλλη πτυχή της προσωπικότητάς της που ακόμη δεν έχει ανακαλύψει. 

 

Σταυρούλα Χρυσαείδη: Η καθημερινότητά της και το Instagram 

H Σταυρούλα Χρυσαείδη μέχρι πριν μπει στο Survivor 2022 ήταν ενεργή στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, τη γυμναστική και όλα όσα της άρεσε να κάνει στον ελεύθερό της χρόνο. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ