TV & Media

Survivor 2022-Σπύρος Μαρτίκας: «Η θεία σπαρταρούσε στα χέρια μου»

Η εξομολόγηση του Σπύρου Μαρτίκα για τον πνιγμό της θείας του

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Survivor 2022 - Σπύρος Μαρτίκας
Survivor 2022 - Σπύρος Μαρτίκας © Youtube / Survivor Greece

Survivor 2022 - Σπύρος Μαρτίκας: Ο πνιγμός της θείας του και η προσπάθειά του να τη βγάλει από τη θάλασσα - Όσα είπε ο παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, παίκτης των Μαχητών στο Survivor 2022, έκανε μία συγκινητική εξομολόγηση για τον πνιγμό της θείας του, αποκαλύπτοντας ότι ήταν εκείνος που την έβγαλε από τη θάλασσα και την ένιωσε να «σπαρταρά» στα χέρια του. 

Ο 45χρονος φαρμακοποιός περιέγραψε στην κάμερα του ριάλιτι το περιστατικό και «λύγισε» αναφερόμενος στη συγκλονιστικότερη -όπως είπε- στιγμή της ζωής του. 

Survivor 2022 - Σπύρος Μαρτίκας: «Πάλευε με τον εαυτό της, κατάφερα και την έβγαλα»

«Έζησα ένα τρομερά συγκλονιστικό γεγονός, ίσως το πιο σοκαριστικό στη ζωή μου. Ήμουν στην ηλικία των 30 χρονών, όπου ήμασταν σε διακοπές στην Κάλυμνο μαζί με τη θεία μου, η οποία μας μεγάλωσε μαζί με την αδερφή της, τη γιαγιά μου», ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας και περιέγραψε όσα έγιναν πριν από περίπου 15 χρόνια. 

«Εμείς τρώγαμε μεσημεριανό φαγητό όλοι οικογενειακώς  στο σπίτι μας στην Κάλυμνο δίπλα στη θάλασσα και η θεία μου κατέβηκε να κάνει ένα μπάνιο. Αφού κολύμπησε, ξαφνικά ακούμε μία φωνή να ζητάει βοήθεια από μακριά. Τρομάζω, σηκώνομαι και βγαίνω μπροστά στο σπίτι, τη βλέπω να έχει τα χέρια της ψηλά και να παλεύει μέσα στη θάλασσα να σωθεί από πνιγμό. Πάλευε με τον εαυτό της. Δεν κατάλαβα σε πόσα δευτερόλεπτα πρέπει να κολύμπησα μέχρι δίπλα της. Δεν θυμάμαι πόσο γρήγορα έφτασα κοντά της και την κράτησα ψηλά για να μπορεί να πάρει αέρα αλλά σπαρτάραγε στα χέρια μου και την έβγαζα ενώ σπαρταρούσε. Ένιωσα την πιο σοκαριστική, συγκλονιστική στιγμή της ζωής μου. Κατάφερα την έβγαλα, ήρθε το ασθενοφόρο και επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της από πνιγμό», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας. 

Ο Μαρτίκας μιλάει για την πιο συγκλονιστική στιγμή της ζωής του | Survivor | 13/03/2022

Survivor 2022 - Σπύρος Μαρτίκας: Ποιος είναι ο φαρμακοποιός του ριάλιτι

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι 45 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι φαρμακοποιός και μάλιστα έχει πολλά φαρμακεία στην ιδιοκτησία του. Έχει 13 βαφτιστήρια. Πιστεύει πως είναι πολύ ικανός για να αγωνιστεί στην αρένα του Survivor και να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες. Η κολύμβηση, ο στίβος, το σκι αλλά και οι πεζοπορίες είναι κάποια από τα χόμπι του. Δηλώνει γενναιόδωρος και σεμνός.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις                    

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ