TV & Media

Survivor 2022: Ο Σπύρος Μαρτίκας και πάλι υποψήφιος για αποχώρηση

Τι είπε ο Σπύρος Μαρτίκας μετά τη ψηφοφορία

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Survivor 2022: Οι παίκτες της ομάδας των Μαχητών - Στα δεξιά και ο Σπύρος Μαρτίκας
Survivor 2022 - Μαχητές © Instagram / Survivor Greece

Survivor 2022: Ο Σπύρος Μαρτίκας πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα των Μαχητών - Οι μπλε έχασαν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι για ακόμη μία φορά υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor 2022. Μετά την ήττα των Μαχητών στο νέο αγώνισμα ασυλίας, οι παίκτες των Μπλε επέλεξαν να ψηφίσουν τον φαρμακοποιό, ο οποίος έχει καταφέρει να μείνει στο ριάλιτι επιβίωσης, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται σταθερά στον «τάκο» των υποψηφιοτήτων. 

«Το περίμενα το αποτέλεσμα, γιατί είμαι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά. Ψηφίζουμε αγωνιστικά για να προχωρήσει η ομάδα. Τα κορίτσια μας έχουν αποδείξει ότι είναι τόσο δυνατές, όσο περισσότερο τρώμε, επιβιώνοντας σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

«Όπως το έχω πει πολλές φορές, ο κόσμος είναι αλάνθαστα δίκαιος. Δεν θα χαλάσω ποτέ τις αρχές μου και την παιδεία που έχω για κανέναν και για κανένα συμφέρον, ακόμη και για να αποχωρήσω από το παιχνίδι. Δεν θα στηρίξω ποτέ και για κανέναν λόγο, κανένα προσωπικό συμφέρον κανενός, ακόμη και του ίδιου μου του εαυτού. Θα στηρίζω πάντα την ειλικρίνεια, τις καθαρές και τις τίμιες σχέσεις. Ο κόσμος αυτά είναι κάτι που βλέπει και να ενστερνίζεται. Θα σταθώ σταθερός στις ιδέες μου και σταθερός στις απόψεις μου και θα στηρίζω μόνο ό,τι πιο τίμιο υπάρχει, είτε στην εδώ ζωή μου, είτε στην έξω ζωή. Κανένα προσωπικό συμφέρον δεν μπορεί να σταθεί μπροστά στην επιβίωση αυτής της ομάδας», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ποιός ή ποιοί θα είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση; | Survivor | 06/03/2022

Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου κατόρθωσε να κερδίσει και άρα παραμένει ασφαλής, ενώ θα κληθεί να δείξει στο επόμενο συμβούλιο του νησιού έναν ακόμη υποψήφιο από την ομάδα των Μαχητών. 

Survivor 2022 - Σπύρος Μαρτίκας: Ποιος είναι ο φαρμακοποιός του ριάλιτι

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι 45 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Είναι φαρμακοποιός και μάλιστα έχει πολλά φαρμακεία στην ιδιοκτησία του. Έχει 13 βαφτιστήρια. Πιστεύει πως είναι πολύ ικανός για να αγωνιστεί στην αρένα του Survivor και να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες. Η κολύμβηση, ο στίβος, το σκι αλλά και οι πεζοπορίες είναι κάποια από τα χόμπι του. Δηλώνει γενναιόδωρος και σεμνός.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ