TV & Media

Survivor 2022- Διάσημοι: Κόντρες & βαριές κουβέντες στο συμβούλιο

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Survivor 2022: Οι «Διάσημοι» στο συμβούλιο του νησιού
Survivor 2022: Η ομάδα των «Διασήμων» © Youtube / Survivor Greece

Survivor 2022 - Διάσημοι: Βαριές κουβέντες και ένταση στο παιχνίδι και στο συμβούλιο - Το «παρεάκι», ο πρώτος υποψήφιος και ο Τάκης.

Οι Διάσημοι έχασαν το πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και κλήθηκαν να ψηφίσουν το πρόσωπο που θα βρεθεί υποψήφιο προς αποχώρηση από την παραλία των κόκκινων στο Survivor 2022. Ένταση, κόντρες και βαριές κουβέντες είχαμε στο συμβούλιο του νησιού, με τους Μαχητές να παραμένουν θεατές. 

Ο νέος παίκτης της ομάδας, ο Σάκης Αρσενίου είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα, συγκεντρώνοντας πέντε ψήφους. Ο τραγουδιστής έκανε λόγο για «μιλημένη ψηφοφορία» και ξέσπασε μετά από όσα είπε ο Τάκης Καραγκούνιας. 

Οι Διάσημοι ψηφίζουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση  | Survivor | 20/02/2022

Ο Τάκης Καραγκούνιας είπε πως νιώθει σαν να μην υπάρχει όταν δεν γράφουν οι κάμερες του Survivor. «Νιώθω αποκομμένος από το παρεάκι που έχουν φτιάξει ο Άρης, ο Απόστολος, η Ναυσικά και ο Σάκης», με τον Σάκη Αρσενίου να απαντά: 

«Αυτή τη στιγμή με προσβάλει και δεν έχω μάθει ποτέ στη ζωή μου να λέω ψέματα! Είπε μια ατάκα ο Τάκης στο προηγούμενο παιχνίδι την οποία εγώ δεν θα ανέφερα ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι ήταν on camera. Γύρισε και πέταξε ότι κάποιος από την ομάδα των μπλε τον είπε κουλό επειδή χτύπησε το χέρι του και γύρισα και είπα ότι με πείραξε αυτό. Αυτό το έκανα καθαρά για να πικάρει την ομάδα των μπλε. Εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να πω κάτι. Εμένα με έπνιξε αυτό και ήθελα να πω ένα μεγάλο συγνώμη στα παιδιά γιατί είμαι σίγουρος ότι ποτέ κανένας δεν θα το έλεγε αυτό» δήλωσε ο Σάκης Αρσενίου. 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε και εκείνη στη συμπεριφορά έναντι του Τάκη από το «παρεάκι», όπως το χαρακτήρισε και η ίδια, λέγοντας ότι τον διατάζουν μέχρι και για τους φέρει τα παπούτσια τους. 

Ο Τάκης ξεσπαθώνει κατά συμπαικτών του και κυρίως του Σάκη – Τι αποκαλύπτει ο δεύτερος | Survivor

Survivor 2022: Ένταση ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Μυριέλλα Κουρεντή

Τον εκνευρισμό του για την επιμονή της Μυριέλλας Κουρεντή και αγωνιστεί ενώ δεν αισθανόταν καλά έκανε έκδηλο ο Άρης Σοϊλέδης. Μετά την ήττα στο αγώνισμα ασυλίας, ο Άρης είπε απευθυνόμενος στον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό: «Γιώργο, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το συγχωρήσω σε κανέναν άνθρωπο. Το να λες ένα και αν λέει δέκα! Αυτό συμβαίνει όλη την ημέρα με τη Μυριέλλα. Της λες ένα και λέει δέκα! Δεν σταματάει ποτέ! Ποτέ, ποτέ! Να πει μια φορά, “έχεις δίκιοˮ και να φύγει! Θα της πεις ένα και άδικο να έχει θα σου πει εκατό! Δεν σταματάει. Όλη την ημέρα αυτό το πράγμα. Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα! Το να λέμε δέκα πράγματα. Ξεκάθαρα πρέπει να ακούμε όλοι. Κάποιες φορές και γω δεν ακούω αλλά πρέπει να μου δώσουν μία στο κεφάλι για να ακούσω».

Άρης: Δε δέχομαι ανθρώπους που δεν ακούνε και λένε και άλλα δέκα από πάνω | Survivor | 20/02/2022

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ