TV & Media

Survivor 2022: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο Άρης Σοϊλέδης έδειξε τον τρίτο υποψήφιο

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Survivor 2022: Οι Διάσημοι στο συμβούλιο του νησιού
Survivor 2022 - Οι Διάσημοι © Instagram / Survivor Greece

Survivor 2022 - Διάσημοι: Ποιοι είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ποιον υπέδειξε ο Άρης Σοϊλέδης.

Τρεις παίκτες από την ομάδα των Διασήμων είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor 2022 αυτήν την εβδομάδα, μετά την ήττα της ομάδας στα δύο αγωνίσματα ασυλίας.

Στο συμβούλιο του νησιού της Κυριακής (20/2) υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Σάκης Αρσενίου, ο οποίος έκανε λόγο για «μιλημένη ψηφοφορία». Ο Σάκης Αρσενίου είχε φτάσει στον Άγιο Δομίνικο μόλις μία εβδομάδα πριν, με τους συμπαίκτες του να τον κατηγορούν ότι έχει ήδη ενταχθεί σε «παρεάκι», αποτελούμενο από τον Απόστολο Ρουβά, την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Άρη Σοϊλέδη. 

«Μαινόμενος ταύρος» ο Σάκης: Δεν γίνεται να τους αναστάτωσα τόσο εγώ | Survivor | 21/02/2022

Στην ψηφοφορία της Δευτέρας (21/2) τις περισσότερες αρνητικές ψήφους πήρε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ενώ υποψήφια προς αποχώρηση είναι και η Μυριέλλα Κουρεντή, μιας και την υπέδειξε ο Άρης Σοϊλέδης που έχει ατομική ασυλία. 

Μετά την ανακοίνωση των τριών υποψηφιοτήτων, οι Διάσημοι έγιναν «μαλλιά κουβάρια», με τον ένα παίκτη να τα βάλει με τον άλλο. 

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση απευθύνονται στο κοινό – Οι κόντρες συνεχίζονται  | Survivor

Στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Άρης είχε εκφράσει τον εκνευρισμό του για την επιμονή της Μυριέλλας Κουρεντή και αγωνιστεί ενώ δεν αισθανόταν καλά. Μετά την ήττα στο αγώνισμα ασυλίας, ο Άρης είπε απευθυνόμενος στον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό: «Γιώργο, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το συγχωρήσω σε κανέναν άνθρωπο. Το να λες ένα και αν λέει δέκα! Αυτό συμβαίνει όλη την ημέρα με τη Μυριέλλα. Της λες ένα και λέει δέκα! Δεν σταματάει ποτέ! Ποτέ, ποτέ! Να πει μια φορά, “έχεις δίκιοˮ και να φύγει! Θα της πεις ένα και άδικο να έχει θα σου πει εκατό! Δεν σταματάει. Όλη την ημέρα αυτό το πράγμα. Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα! Το να λέμε δέκα πράγματα. Ξεκάθαρα πρέπει να ακούμε όλοι. Κάποιες φορές και γω δεν ακούω αλλά πρέπει να μου δώσουν μία στο κεφάλι για να ακούσω».

Άρης: Έχω ξενερώσει απίστευτα, θα ήθελα να φύγω | Survivor | 21/02/2022

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ