TV & Media

Θοδωρής Αθερίδης: Έχω πληρωθεί παραπάνω από όσο αξίζω

Τι είπε για τη Σμαράγδα Καρύδη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θοδωρής Αθερίδης: Έχω πληρωθεί παραπάνω από όσο αξίζω
Θοδωρής Αθερίδης © NDP

Θοδωρής Αθερίδης: Πιστεύω ότι έχω πληρωθεί και παραπάνω από όσο αξίζω.

Μία ιδιαιτέρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο δημοφιλής ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά τα χρήματα που έχει κερδίσει από τη δουλειά του. 

«Νιώθω τόσο περήφανος που μεγάλωσα την κόρη μου από αυτή τη δουλειά. Δεν το περίμενα καν. Με τα λεφτά δεν έχω κάποια σχέση. Είμαι από αυτούς που θέλουν να δουλεύουν για να ζουν. Δεν θέλω να ζω για να δουλεύω, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, που δουλεύουν και δεν τα βγάζουν και πέρα. Δεν έλυσα όμως αυτό το πρόβλημα, να πω ότι έχω τα λεφτά και δεν χρειάζεται να δουλέψω ξανά. Όπως λέμε να κερδίσω το Τζόκερ», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Ευχής έργο είναι για τα λεφτά που βγάζεις να υπάρχει από πίσω ένας μόχθος για να λες ότι ισορροπείς».

Αθερίδης: Έχω πληρωθεί παραπάνω από όσο αξίζω

Ανέφερε μάλιστα, πως κατά τη γνώμη του έχει πληρωθεί περισσότερο από όσο πιστεύει ότι αξίζει. «Πιστεύω ότι έχω πληρωθεί και παραπάνω από όσο αξίζω. Ζήτησα παραπάνω, γιατί πίστευα ότι θα τα πάρω και μου τα δώσανε. Θυμάμαι μία κουβέντα που είχα κάνει και έφτασα να παίρνω τότε, 10.000 το επεισόδιο. Το είπα κιόλας, με απόλυτη ειλικρίνεια. Ότι πιστεύω πως το επεισόδιο είναι για 5.000, όμως πίστευα ότι θα μου τα δώσεις και τα ζήτησα. Ήξερα από τότε πως τα λεφτά που παίρνω, δεν τα δικαιολογεί τίποτα», δήλωσε.

Θοδωρής Αθερίδης: «Έχω πληρωθεί παραπάνω από όσο αξίζω» | 21/02/2022 | ΕΡΤ

Ο  Θοδωρής Αθερίδης μίλησε και για το παιδί που απέκτησε σε πολύ νεαρή ηλικία: «Αιφνιδιάστηκα, όταν έμαθα ότι περιμένω παιδί. Δεν το ήθελα. Είχαμε φτάσει με την Ελένη στην πόρτα του γυναικολόγου και είχαμε αποφασίσει να το ρίξουμε, αυτή το ήθελε κι εγώ δεν το ήθελα. Όταν φτάσαμε, μου λέει "χτύπα το κουδούνι" και λέω "όχι εσύ θα το χτυπήσεις", μου λέει "όχι, εσύ" και της λέω "ωραία πάμε να φύγουμε". Έτσι κρατήσαμε το παιδί. Είχα άγχος, γιατί δεν είχα μία. Ήμουν ηθοποιάκος, ευτυχώς που έκανα κορίτσι. Αν είχα αγόρι, θα είχα μεγαλύτερο πανικό, θα έλεγα τι πρότυπο άντρα είμαι εγώ;».

Θοδωρής Αθερίδης: «Όταν έμαθα ότι θα κάνω παιδί, δεν ήθελα καθόλου» | 21/02/2022 | EΡΤ


Τέλος, για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, δήλωσε πως δεν έχει πάρει καν διαζύγιο, ενώ το εγγονάκι που απέκτησαν τους έφερε πολύ κοντά. Περνούν πολλές ώρες μαζί καθημερινά, όμως αποφάσισαν να ζουν χωριστά.

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο με την πρώην γυναίκα μου» | 21/02/2022 | ΕΡΤ

Θοδωρής Αθερίδης: Η σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη

Ο Θοδωρής Αθερίδης τόνισε ότι ποτέ δεν τον ενδιέφερε αν θα μάθει ο κόσμος τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη. Αντιθέτως, το μόνο που τον ένοιαζε ήταν πώς θα το πει στη μητέρα του παιδιού του.

«Σε σχέση με τον κόσμο δεν με απασχολούσε ποτέ τι θα πει για την Σμαράγδα κι αν θα το ξέρει ή όχι. Για εμένα ήταν μόνο τι θα κάνω με την Ελένη. Τότε μαθεύτηκε, όταν αποφασίστηκε αυτό το πράγμα να γίνει πιο…», ανέφερε.

«Το μόνο που με απασχολούσε ήταν να το πω στην Ελένη. Γιατί είναι ο άνθρωπός μου που θα πληγωθεί και για να το διευθετήσουμε. Ποτέ δεν με ενδιέφερε για τον κόσμο και τι θα πει. Μόνο από εκεί ένιωσα ανακούφιση», κατέληξε.

Ο Θοδωρής Αθερίδης στο Studio 4 - 21/2/22

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ