- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
H Isla Fisher χαρακτηρίζει «τοξικό» το Instagram για τα παιδιά
Η πρωταγωνίστρια του «Wolf Like Me» εξηγεί
Η Isla Fisher, Αυστραλή ηθοποιός και σύζυγος του Σάσα Μπάρον Κόεν, θεωρεί ότι το Instagram είναι «τοξικό» για παιδιά.
Η Άιλα Φίσερ (Isla Fisher) τονίζει τους κινδύνους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τα παιδιά. Η πρωταγωνίστρια του «Wolf Like Me» εξέφρασε τις απόψεις της για το Instagram σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Independent».
«Είναι τοξικό για τα παιδιά και λόγω του πολλαπλασιασμού των ψεύτικων ειδήσεων» είπε η Αυστραλή ηθοποιός και επέκρινε την πλατφόρμα για πρόκληση εκφοβισμού και κατάθλιψης.
«Στην πραγματικότητα, είμαι ήπια» συνέχισε. Και πρόσθεσε: «Το Instagram αυξάνει τον εκφοβισμό και τον φόβο της απώλειας και οδηγεί σε άγχος και κατάθλιψη. Οπότε, προφανώς, δεν είμαι θαυμάστρια του Instagram».
Η Άιλα Φίσερ είπε επίσης ότι αποφεύγει να δημοσιεύει ο,τιδήποτε πολύ προσωπικό στη σελίδα της στο Instagram. «Προσπαθώ να επικεντρωθώ όσο το δυνατόν περισσότερο στην ανάρτηση θεμάτων που συνδέονται με την εργασία και δεν δημοσιεύω τίποτα προσωπικό» ανέφερε.
Ο γάμος της Άιλα Φίσερ με τον Σάσα Μπάρον Κοέν - Πόσα παιδιά έχει
Ο Σάσα Μπάρον Κόεν έχει χαρακτηρίσει στο παρελθόν το Facebook «τη σημαντικότερη μηχανή προπαγάνδας στην ιστορία».
Η Φίσερ και ο σύζυγός της, ηθοποιός Σάσα Μπάρον Κόεν είναι γονείς της Όλιβ, 12 ετών, της Ελούλα, οκτώ και του Μοντγκόμερι τεσσάρων ετών. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάρτιο του 2010.
Υπενθυμίζεται ότι Άιλα Φίσερ και Σάσα Μπάρον Κόεν ήταν ορισμένοι από τους διάσημους ηθοποιούς το 2021 που περπάτησαν στο virtual κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
«Δύσκολη μέρα ομολογώ σήμερα, πολύ δύσκολη μέρα» ανέφερε μεταξύ άλλων στο τέλος της εκπομπής
Πρώτη θέση από το 2011, μεταξύ των 8 τελικών που έχει διοργανώσει η ΕΡΤ
Ο Akylas με το «Ferto» είναι ο μεγάλος νικητής του «Sing for Greece 2026»
Πόσοι παρακολούθησαν την έναρξη του 7ου κύκλου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.