TV & Media

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η «απαγορευμένη» φωτογράφιση μετά το διαζύγιο

Η φωτογραφία που η Ελληνίδα σταρ ζήτησε να μη δημοσιευτεί

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Η Αλίκη στο Ναυτικό»
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ταινία «Η Αλίκη στο Ναυτικό» © YouTube

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη φωτογραφήθηκε το 1975 για το περιοδικό «Φαντάζιο». Η «απαγορευμένη» φωτογράφιση και οι λήψεις που ζήτησε να μην κυκλοφορήσουν.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη, το 1975, είχε κάνει μια σέξι φωτογράφιση για το περιοδικό «Φαντάζιο». Εκείνη τη χρονιά η Ελληνίδα ηθοποιός είχε πάρει διαζύγιο από τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ έπειτα από 10 χρόνια γάμου. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη φορούσε ένα μαύρο διαφανές κορμάκι στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Ο τίτλος στο εξώφυλλο προετοίμαζε το αναγνωστικό κοινό της εποχής για το αποκαλυπτικό αποτέλεσμα της φωτογράφισης, επισημαίνοντας: «Σέξι όσο ποτέ άλλοτε».

Όπως έγινε γνωστό, σε μια από τις λήψεις που έγιναν στο στούντιο η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε αποκαλύψει το στήθος της.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η «απαγορευμένη» φωτογράφιση στο περιοδικό «Φαντάζιο» - Τι ζήτησε η ηθοποιός

Όταν η Ελληνίδα σταρ είδε εκτυπωμένες τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες, πριν από την κυκλοφορία, αλλάξε γνώμη και ζήτησε να μη δημοσιευτούν στο περιοδικό «Φαντάζιο».

Το συγκεκριμένο υλικό από την «απαγορευμένη» φωτογράφιση θα μπορούσε να προκαλέσει νέα ένταση στην ήδη τεταμένη -λόγω του διαζυγίου- σχέσης της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ενδεχομένως, μάλιστα, να επηρέαζαν και τη δικαστική απόφαση για την επιμέλεια του γιου της, Γιάννη.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο περιοδικό «Φαντάζιο»
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο περιοδικό «Φαντάζιο»

Τελικά, το περιοδικό «Φαντάζιο», με εξώφυλλο την Αλίκη Βουγιουκλάκη, κυκλοφόρησε χωρίς να τυπωθούν ορισμένες προκλητικές πόζες. Παρ' όλα αυτά, όμως, η συγκεκριμένη φωτογράφιση θεωρήθηκε αποκαλυπτική εκείνη τη χρονιά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ