Ελλαδα

Απαγωγή Γιώργου Κυπαρρίση: Η επιστολή - έκκληση τής μητέρας του

«Είμαι μάνα. Σας ικετεύω», λέει η μητέρα του 40χρονου επιχειρηματία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Απαγωγή Γιώργου Κυπαρρίση: Η επιστολή της μητέρας του 40χρονου στους απαγωγείς του επιχειρηματία - Το χρονικό της υπόθεσης

Με επιστολή - έκκληση απευθύνεται στους απαγωγείς του Γιώργου Κυπαρρίση η μητέρα του 40χρονου επιχειρηματία, Όλγα. Οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί της τον τελευταίο μήνα, με την ίδια να ζητά διαβεβαιώσεις ότι ο γιος της είναι καλά στην υγεία του. 

«Ο Γιώργος μας δεν έχει γυρίσει ακόμα κοντά μας. Είμαι μάνα. Σας ικετεύω, εσείς που κρατάτε το παιδί μου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Πείτε μας ότι ο Γιώργος είναι καλά. Σας παρακαλώ πολύ. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε γρήγορα λύση και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε. Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τη στήριξη και τη διακριτική στάση που έχει δείξει μέχρι τώρα», αναφέρει στην επιστολή η μητέρα του 40χρονου και προσθέτει:

«Παρακαλούμε να μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία, δεδομένου ότι αυτό που προέχει είναι η προστασία της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας». 

Απαγωγή Γιώργου Κυπαρρίση: Το χρονικό της υπόθεσης

Τα ίχνη του 40χρονου επιχειρηματία, Γιώργου Κυπαρρίση, χάθηκαν στις 29 Δεκεμβρίου, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στο Πικέρμι. Τη στιγμή που ο επιχειρηματίας έπεφτε θύμα αρπαγής, μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο με φίλο του, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή του, άκουσε τους δράστες.

Οι δράστες φέρεται να παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία από τη στιγμή που έφυγε από ταβέρνα στο Ίλιον, όπου βρισκόταν με φίλους του και λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του τον απήγαγαν. 

Οι δράστες επικοινώνησαν πολύ γρήγορα σε σχέση με αντίστοιχα περιστατικά, με τον αδελφό του επιχειρηματία και του ζήτησαν λύτρα ύψους 1.000.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο, ενώ έστειλαν και μια φωτογραφία του.

Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι οι δράστες δεν είναι έμπειροι, γεγονός που μπορεί να τους κάνει απρόβλεπτους. Οι ενέργειες των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και διακριτικές, ενώ ελέγχουν, μεταξύ άλλων, τις επαγγελματικές συναλλαγές του 40χρονου

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ