Ελλαδα

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Τι ψάχνουν οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛΑΣ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Τι ψάχνουν οι Αρχές
Εξαφάνιση ιδιοκτήτη επιχείρησης ανταλλακτικών και εμπορίας αυτοκίνητων © EUROKINNISSI/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Τι ψάχνουν οι Αρχές σε κάμερες και κινητά.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ, στην οποία από χθες έχει σημάνει συναγερμός μετά την απαγωγή του επιχειρηματία από το Ντράφι. Οι Αρχές στοχεύουν πρώτα στην απελευθέρωση του γνωστού επιχειρηματία και έπειτα η εξιχνίαση της υπόθεσης και η σύλληψη των δραστών. 

Ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς προχθές καθώς επέστρεφε στο σπίτι του στο Ντράφι, από έξοδό του για φαγητό. Την ώρα που έπεσε θύμα αρπαγής, μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του με φίλο του, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή του, άκουσε τους δράστες.

Οι απαγωγείς έστειλαν μήνυμα στην οικογένειά του, με το οποίο ζητούν λύτρα ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο σύντομος χρόνος του μηνύματος για λύτρα, αλλά και το ύψος του ποσού που ζητήθηκε υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια από όχι μεγάλη οργάνωση.

Σημειώνεται ότι στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνουν βίντεο απο κάμερες της περιοχής που έγινε η απαγωγή, για να εντοπίσουν το δρομολόγιο και τις κινήσεις των δύο οχημάτων που πήραν μέρος στην πρώτη φάση της απαγωγής.

Εξετάζεται παράλληλα το στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του θύματος αλλά και τα στίγματα των κινητών που βρίσκονταν σε συγκεκριμένο πεδίο ερευνών την ώρα της αρπαγής, προκειμένου να σχηματίσουν εικόνα για τις κινήσεις και το προφίλ των δραστών. 

Απαγωγή επιχειρηματία: Τι ζητά η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωσή της

Με ανακοίνωσή της, νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, η ΕΛΑΣ ζητά να μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει ότι «αυτό που προέχει είναι η προστασία της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας».

Αναλυτικά η αστυνομία αναφέρει: «Αναφορικά με την υπόθεση του 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος απήχθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου 2021 από την περιοχή του Πικερμίου, παρακαλούμε να μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία, δεδομένου ότι αυτό που προέχει είναι η προστασία της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ