Ελλαδα

Σε εξέλιξη το θρίλερ με την εξαφάνιση επιχειρηματία στο Ντράφι

Τι ζητά με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Όλα τα νεότερα δεδομένα
Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Όλα τα νεότερα δεδομένα © EUROKINISSI/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η εξαφάνιση επιχειρηματία στο Ντράφι. Όλα τα νεότερα στοιχεία. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων από το Ντράφι, με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες.

Νωρίτερα και σύμφωνα με πληροφορίες οι απαγωγείς του επιχειρηματία έστειλαν μήνυμα στην οικογένειά του, με το οποίο ζητούν λύτρα ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο σύντομος χρόνος του μηνύματος για λύτρα, αλλά και το ύψος του ποσού που ζητήθηκε υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια από όχι μεγάλη οργάνωση.

Σημειώνεται, ότι ο επιχειρηματίας μόλις έφυγε από ταβέρνα στα Λιόσια, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στο Πικέρμι, εξαφανίστηκε, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκαν δύο καμένα αυτοκίνητα στην περιοχή των Σπάτων. Τα καμένα οχήματα έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για τον εντοπισμό τυχόν στοιχείων και γενετικού υλικού – αν και η πυρκαγιά τα έχει καταστρέψει ολοσχερώς.

Σε εξέλιξη το θρίλερ με την εξαφάνιση του επιχειρηματία
Σε εξέλιξη το θρίλερ με την εξαφάνιση του επιχειρηματία © EUROKINISSI/ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

Ο επιχειρηματίας την ώρα που έπεσε θύμα αρπαγής, μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του με φίλο του, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή του, άκουσε τους δράστες.

Η ΕΛ.ΑΣ. χειρίζεται την υπόθεση κάτω από άκρα μυστικότητα, όπως γίνεται, άλλωστε, διεθνώς σε αντίστοιχα περιστατικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 7 Αυγούστου 2020 ο αδελφός του επιχειρηματία είχε πέσει θύμα ληστών, οι οποίοι εισέβαλαν στο συνεργείο που διατηρεί στο Μενίδι και τον πυροβόλησαν στο πόδι.

Σημειώνεται ότι το 2019 είχε γίνει ληστεία στην επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών που διατηρεί και οι δράστες είχαν πυροβολήσει τον αδελφό του.

Τι ζητά η ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωσή της

Με ανακοίνωσή της, νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, η ΕΛ.ΑΣ. ζητά να μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει ότι «αυτό που προέχει είναι η προστασία της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας».

Αναλυτικά η αστυνομία αναφέρει: «Αναφορικά με την υπόθεση του 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος απήχθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου 2021 από την περιοχή του Πικερμίου, παρακαλούμε να μην αναπαράγονται πληροφορίες που δεν προέρχονται επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία, δεδομένου ότι αυτό που προέχει είναι η προστασία της ζωής του και της σωματικής του ακεραιότητας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ