Ελλαδα

Ζήτησαν λύτρα για τον επιχειρηματία στο Ντράφι οι απαγωγείς

Τι έγραφε το μήνυμα που έστειλαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
Περιπολικό © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ένα εκατομμύριο ευρώ ζητούν ως λύτρα οι απαγωγείς του επιχειρηματία που απήχθη το πρωί της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου 2021 έξω από το σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, οι απαγωγείς του επιχειρηματία που απήχθη το πρωί της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου 2021 έξω από το σπίτι του στην οδό Ξάνθου στο Πικέρμι έστειλαν μήνυμα στην οικογένειά του, με το οποίο ζητούν λύτρα ύψους άνω του 1.000.000 ευρώ.

Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ 

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛΑΣ για την υπόθεση εξαφάνισης επιχειρηματία ανταλλακτικών αυτοκινήτων από το Ντράφι, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας ήταν χθες το βράδυ στα Λιόσια και δεν επέστρεψε στο σπίτι του, όταν έφυγε από την ταβέρνα όπου βρισκόταν.

Σημειώνεται, ότι την εξαφάνιση στην αστυνομία, η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, δήλωσε φίλος του επιχειρηματία.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ εξετάζει και το περιστατικό και με ένα καμμένο αυτοκίνητο που έχει εντοπιστεί στη Δυτική Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 7 Αυγούστου 2020 ο αδελφός του επιχειρηματία είχε πέσει θύμα ληστών, οι οποίοι εισέβαλαν στο συνεργείο που διατηρεί στο Μενίδι και τον πυροβόλησαν στο πόδι.

Σημειώνεται ότι το 2019 είχε γίνει ληστεία στην επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών που διατηρεί και οι δράστες είχαν πυροβολήσει τον αδελφό του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ