- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Όλοι έχουμε ένα μικρό café που αγαπήσαμε σε κάποιο από τα ταξίδια μας. Το Corner Café στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων είναι αυτό ακριβώς: ερωτεύσιμο με την πρώτη ματιά.
Χρωματιστό και χαρούμενο, ξεπετάγεται μπροστά σου με το που στρίψεις στην πιο όμορφη γωνιά της Ερμούπολης. Στην οδό Βικέλα σε τρατάρει χαμόγελα και ό,τι άλλο λαχταρά η ψυχή σου. Εδώ θα έρθεις για τέλειο καφέ Gran από την Κόρινθο φερμένο. Εδώ θα σταματήσεις για πλούσιο και υγιεινό πρωινό ή αν θες να τσιμπήσεις κάτι ελαφρύ το μεσημέρι. Εδώ και αν είσαι αμετανόητος γλυκατζής. Εδώ για να ξεφυλλίσεις αγγλικά και ελληνικά βιβλία, από ιστορικά μέχρι τουριστικούς οδηγούς. Εδώ όμως θα καταλήξεις και το βραδάκι για να τσουγκρίσεις με βιολογικό τσίπουρο από τη Λήμνο, βιολογικό κρασί ή με ελληνικές μπίρες.
Όλα τα πιάτα είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με βιολογικά προϊόντα, ενώ στις προτάσεις του μενού δεν λείπουν και οι (πολλές) vegan επιλογές. Χόρτασε με χειροποίητες πίτες, φαλάφελ με σος αβοκάντο ή γιαουρτιού, χειροποίητα bagels και του κόσμου τα αμαρτωλά γλυκά: brownie, cookies, lemon bar και άλλα πολλά. Για να δούμε ποιο θα γίνει το δικό σου αγαπημένο…
Tip: Αν λιγουρευτείς κάποιο από τα εξαιρετικά βιολογικά τους προϊόντα μπορείς να το…πάρεις μαζί σου! Λειτουργεί και πωλητήριο βιολογικών λιχουδιών.
Δ. Βικέλα 3, Ερμούπολη, Σύρος, 2281 301887, Fb: The Corner Cafe
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην Κορωνησία που δεν είναι νησί, ούτε στεριά, ούτε λίμνη, ούτε ακριβώς θάλασσα
Ο σεφ Αντώνης Μουστάκης έχει δημιουργήσει ένα contemporary μενού που συνδυάζει σύγχρονες γεύσεις και παραδοσιακές πινελιές
Πρόκειται για ένα από τα γνησιότερα concept brunch shops, μπορεί και σε όλη την Ελλάδα
Εδώ όπου η παράδοση συναντά τις νέες γευστικές τάσεις
Κομψότητα και νοστιμιά στο κέντρο της πόλης
Το αντισυμβατικό wine bistro της Θεσσαλονίκης
Χειροποίητα panini και απολαυστικά spritz στην πλατεία Αριστοτέλους
Εδώ η μαγειρική διαδικασία είναι ιερή
Η κουζίνα θα σας προτείνει πιάτα που βασίζονται στη μεσογειακή παράδοση με διεθνείς επιρροές, με έμφαση πάντα στη γεύση και με βάση την εποχικότητα και την επιλογή άριστων πρώτων υλών.
Κλείστε θέση στο πάσο και παρακολουθήστε πώς παρασκευάζονται πιάτα
Το εμβληματικό εστιατόριο επιστρέφει μεταμορφωμένο
Από τον σεφ-πατρόν Ανδρέα Γάβρη, μαζί και 700 ετικέτες κρασιού για ψαγμένους οινόφιλους
Από τις πιο αυθεντικές σελίδες στο καλοκαιρινό, ροδίτικο οδοιπορικό σου
Η Νίκη Σπανού έχει καταφέρει να κάνει το Μεϊντάνι της αρχηγείο, στρατηγείο και κατσαρόλα αναφοράς για όποιον αναζητά τη βεριτάμπλ γεύση της παράδοσης στη Ζαγορά
Σου σερβίρει με τη βούλα την πιο αυθεντική γεύση της Λήμνου
Ψαράκια, χταποδάκια, καλαμαράκια και λοιπά καλοκαιρινά δίπλα στη θάλασσα
Εδώ που η κατσαρόλα δεν έχει ανάγκη τη ΔΕΗ για να μπει στη φωτιά
Το νέο στέκι της πόλης για νόστιμο φαγητό και χαλαρά cocktails
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.