Ο γύρος ψήνεται στα κάρβουνα για έξτρα νοστιμιά
Θεματα
Η ιστορία του γύρου στην Καβάλα ξεπερνά τα 70 χρόνια, άξιος συνεχιστής ο Σπύρος Μπασδάνης
Ο Στάθης Χαρπαντίδης είναι 13 χρόνια food and travel blogger, αγαπά την ευζωία γιατί η ζωή είναι γεμάτη απολαύσεις, του αρέσουν τα ταξίδια, υμνεί τις γεύσεις και λατρεύει τη ροκ μουσική. Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την μαγειρική. www.newharpas.blogspot.com
Ο γύρος ψήνεται στα κάρβουνα για έξτρα νοστιμιά
Την τιμούν άνθρωποι από όλη την Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια