Η Καραγκούνικη κουζίνα αναβιώνει στην Καρδιτσομαγούλα, λίγο έξω από την Καρδίτσα
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°

Στάθης Χαρπαντίδης
Ο Στάθης Χαρπαντίδης είναι 13 χρόνια food and travel blogger, αγαπά την ευζωία γιατί η ζωή είναι γεμάτη απολαύσεις, του αρέσουν τα ταξίδια, υμνεί τις γεύσεις και λατρεύει τη ροκ μουσική. Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με την μαγειρική. www.newharpas.blogspot.com
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Ένα ούζο καλοδουλεμένο, απαλό κι αρωματικό
Το πανέμορφο παραδοσιακό χωριό στα νοτιοδυτικά της Λέσβου φημίζεται για τις πηγές του
Με την τεχνική του zerowaste και έμπνευση από τα τοπικά προϊόντα του Διδυμοτείχου
Φάγαμε τα γλυκά του και μας έμειναν αξέχαστα
Μέσω του βασιλιά Καρόλου του 12ου της Σουηδίας που έζησε εκεί εξόριστος!
Ξεκίνησε σαν καφενείο, από έναν ερασιτέχνη ψαρά
Από τον σεφ-πατρόν Ανδρέα Γάβρη, μαζί και 700 ετικέτες κρασιού για ψαγμένους οινόφιλους