Βιβλιο

Ο Ηλίας Μαμαλάκης γράφει τις «Αναμνήσεις ενός μαγειριστή»

Ένα ταξίδι γεύσεων, αισθήσεων και αναμνήσεων

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλίας Μαμαλάκης

«Οι αναμνήσεις ενός μαγειριστή & 10 Ιστορίες αχόρταγης ζωής»: Το βιβλίο του Ηλία Μαμαλάκη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός

Ο Ηλίας Μαμαλάκης στο πέρασμα του χρόνου αγάπησε πάρα πολύ την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, την οποία κατέγραψε και σε βίντεο και σε βιβλία. Στο βιβλίο «Οι αναμνήσεις ενός μαγειριστή & 10 Ιστορίες αχόρταγης ζωής» (εκδ. Αρμός) διαβάζουμε τα απομνημονεύματά του, μικρά στιγμιότυπα καθημερινής τρέλας που αφορούν το φαγητό, την ιστορία του παππού και της γιαγιάς του, την ιστορία της Αϊσέ, της πρώτης γατούλας που απέκτησε στο σπίτι, έναν ύμνο για τη σούπα, τη δύσκολη στιγμή της ζωής του με τις χημειοθεραπείες της συζύγου του, Στέλλας.

Ηλίας Μαμαλάκης

«Οι αναμνήσεις ενός μαγειριστή & 10 Ιστορίες αχόρταγης ζωής»: Το βιβλίο του Ηλία Μαμαλάκη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός
Ερωτικές ιστορίες και μερικές συνταγές της καθημερινότητας, μαγειρεμένες με πολύ πάθος συμπληρώνουν ένα ταξίδι γεύσεων, αισθήσεων και αναμνήσεων δημιουργούν προσωπικό και συναισθηματικό ταξίδι, από τη νηπιακή του ηλικία έως σήμερα με οδηγό τη γεύση.
Tο βιβλίο αυτό δεν είναι μόνο τα απομνημονεύματα. Είναι και 10 νουβέλες. 10 νουβέλες που γράφτηκαν αυθόρμητα μέσα στα χρόνια που πέρασαν, κρυμμένα στη μνήμη ενός υπολογιστή. Έχουν παράξενο περιεχόμενο, άλλες βιωματικές και άλλες από τη φαντασία του Ηλία Μαμαλάκη που σε αυτό το βιβλίο «εκτίθεται». Και σίγουρα κάπου-κάπου θα βρίσκετε και μερικές συνταγές, όχι εντυπωσιακές, αλλά συνταγές της καθημερινότητας μαγειρεμένες με πολύ πάθος.
Ένα βιβλίο για την αγάπη, τον έρωτα, τη φιλία και τις οικογενειακές σχέσεις, αλλά και για την αφοσίωση, τη θυσία και τον αλτρουισμό με κέντρο την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Ηλίας Μαμαλάκης

Ηλίας Μαμαλάκης

Ηλίας Μαμαλάκης


Κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Αρμός www.armosbooks.gr
Με αγορές άνω των 20€ δωρεάν μεταφορικά!
Fb: armos.ekdoseis.ekdiloseis, Insta: armosbooks

εκδόσεις Αρμός

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ