Βιβλιο

Το δέρμα που κατοικούμε και ομορφοθεραπείες: Ένα βιβλίο ομορφιάς

Συμβουλές ομορφιάς από την Δερματολόγο δρ. Τάνια Βλαδένη για ένα καθαρό, υγιές πρόσωπο με περιποιημένο δέρμα που λάμπει

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 774
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
beauty.jpg
© Marcelo Matarazzo / Unsplash

Η Δερματολόγος δρ. Τάνια Βλαδένη δίνει συμβουλές ομορφιάς μέσα από το βιβλίο της «Το δέρμα που κατοικούμε και ομορφοθεραπείες» (εκδ. Λιβάνη)

Μυστικά ομορφιάς που έρχονται από τα βάθη των αιώνων, απλές συμβουλές που μπορεί κάθε γυναίκα, αλλά γιατί όχι και άντρας, να ακολουθήσει, ακόμη και ενώ μέσω πανδημίας.

Αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η δερματολόγος δρ. Τάνια Βλαδένη αποφάσισε να κυκλοφορήσει το βιβλίο της για τις Ομορφοθεραπείες, θυμίζοντάς μας πως ακόμη και στις πιο σκοτεινές εποχές ένα καθαρό, υγιές πρόσωπο με περιποιημένο δέρμα λάμπει.

Το βιβλίο της δρ. Τάνιας Βλαδένη «Το δέρμα που κατοικούμε και ομορφοθεραπείες» κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Λιβάνη. Γραμμένο σε απλή και κατανοητή γλώσσα μοιράζεται τη γνώση της ομορφιάς σε κάθε ηλικία, προσφέροντας γνώση προσιτή σε όλους. Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και η σωστή περιποίηση, ακόμη και μέσα στο lockdown, «αφαιρεί» χρόνια και ανεβάζει την ψυχολογία μας. Τα όσα προτείνει η δρ. Βλαδένη μπορούν να εφαρμοσθούν από τον καθένα που επιθυμεί μια καλύτερη εμφάνιση, χωρίς ιδιαίτερα έξοδα και επώδυνες θεραπείες.

Τάνια Βλαδένη  «Το δέρμα που κατοικούμε και ομορφοθεραπείες»

Μέσω μιας ενδιαφέρουσας ιστορικής αναδρομής σε μεθόδους περιποίησης και ευεξίας, που χρησιμοποιούνταν ήδη από την αρχαιότητα για το δέρμα, ο αναγνώστης ταξιδεύει στον κόσμο της ομορφιάς και της φροντίδας, υιοθετώντας τις λύσεις εκείνες που ταιριάζουν στο δικό του τύπο δέρματος. Είναι γεγονός ότι σήμερα, που η φυσική διαδικασία γήρανσης μπορεί να αποφευχθεί, γυναίκες και άντρες ζητούν επίμονα λύσεις για την καλύτερη εμφάνιση του δέρματός τους.

Η φροντίδα του δέρματος πρέπει να ξεκινάει από την τρυφερή ηλικία, γιατί όταν έχει παραμεληθεί είναι πιο δύσκολο να βελτιωθεί η εμφάνισή του. Παράλληλα οι θεραπείες προσώπου και οι κατάλληλες τεχνικές ομορφοθεραπείας μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση της υγείας και της ελκυστικότητας του δέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής. Ο συνδυασμός θεραπειών στο ιατρείο με την κατάλληλη φροντίδα στο σπίτι κάνουν το δέρμα να δείχνει βελτιωμένο και πιο νεανικό.

Τάνια Βλαδένη
Η δρ Τάνια Βλαδένη

Περιποιηθείτε το δέρμα σας, καταλήγει η δρ Βλαδένη, καθημερινά, ακριβώς όπως κάνετε και με το βούρτσισμα των δοντιών σας: το χρειάζεται!

Ομορφιά και υγεία στο δέρμα πάνε μαζί. Η ίδια έχει ανάγει την περιποίηση του δέρματός της σε τρόπο ζωής. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ