- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο λόγος που ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παντρεύτηκε στη Βενετία
Περιέγραψε το ατύχημα που είχε, όταν ένα αυτοκίνητο ήρθε με ταχύτητα κατά πάνω του
Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη την καριέρα του αλλά και την προσωπική του ζωή, έδωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
Ο ηθοποιός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπιω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, και μίλησε για την αγάπη του στο θέατρο και για τους επιτυχημένους τηλεοπτικούς του ρόλους που τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό. Όμως αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση, ήταν η παρέμβαση της συζύγου του Λίνας Πρίντζου η οποία είναι επίσης ηθοποιός και η οποια τον έκανε να κλάψει.
Η Λίνα Πρίντζου μίλησε στην εκπομπή και εξήγησε αρχικά τον πραγματικό λόγο που αποφάσισαν να παντρευτούν στη Βενετία πριν από έξι χρόνια έχοντας μαζί τους μόνο 20 φίλους. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήθελε να γλιτώσει τα κλαρίνα.
«Όλο αυτό ξεκίνησε από μια απόγνωση γιατί εγώ του ειπα ότι θα παντρευτώ στα Γιάννενα και θα ακούς 3 μέρες τα κλαρίνα. Προκειμένου να αποφύγει το γλεντοκόπι πήγαμε στη Βενετία. Αυτός είναι ο λόγος που παντρευτήκαμε στη Βενετία. Ήταν ωραίο βέβαια αλλά για αυτό έγινε. Για να γλιτώσει ο Βασίλης το τριήμερο γλέντι».
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε για το θέατρο την εποχή του κορωνοϊού ότι είναι πιο σημαντικό από ποτέ: «Ακόμα και στην καραντίνα θα έπρεπε να είναι ανοικτά μόνο τα θέατρα. Το να θέλουμε να συνεβρεθούμε στη σκηνή ως ηθοποιοί σημαίνει ότι θέλουμε να νιώσουμε ότι κάνουμε κάτι παραπάνω σε αυτό τον κόσμο. Έχει μπει ένας τοίχος και δεν αισθάνεσαι πιά τι αισθάνεται ο θεατής».
Ο ηθοποιός περιέγραψε ένα ατύχημα που είχε πριν από καιρό, ενώ δήλωσε πως πιστεύει σε μια ανώτερη δύναμη, ασχέτως αν την ονομάζουμε Χριστό ή Παναγία.
«Βγαίνοντας από ένα εστιατόριο με τους κουμπάρους και την γυναίκα μου, έτυχε να βρεθώ στη μέση και οι υπόλοιποι ξέφυγαν από ένα αυτοκίνητο που ερχόταν με τεράστια ταχύτητα κατά πάνω μου, μην γνωρίζοντας ότι δεν έχει συνέχεια. Με έναν μαγικό και άγιο τρόπο, ενώ έπεσε επάνω μου, εγώ το είδα σαν γύρισμα σε κλάσματα δευτερολέπτου, γιατί βρέθηκα στον αέρα και έπεσα σε κάτι σύρματα στις γραμμές του τρένου.
»Ήταν φοβερό το ότι δεν είχα πάνω μου τίποτα πέρα από ένα τράνταγμα στη μέση μου και η μοναδική πληγή που είχα στο γόνατο, ήταν σε μορφή Σταυρού και λέω εντάξει, μάλλον είχα όλους τους Αγίους μαζί μου», ανέφερε.
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε και για το ξεκίνημά του στον χώρο: «Ξεκίνησε σαν παιδικό όνειρο, 3-4 ετών ήθελα να γίνω ηθοποιός και έπαιξε ρόλο η ασπρόμαυρη τηλεόραση όπου έβλεπα τις παλιές ελληνικές ταινίες. Έλεγα Όταν μεγαλώσω θέλω να είμαι τέτοιος άνθρωπος. Οι γονείς μου ήταν υποστηρικτικοί, αλλά μου είπαν βρες και μια δουλειά».
Για τον ηθοποιό μίλησαν με εκτίμηση η Υρώ Μανέ με την οποία έπαιξαν μαζί στα «Εγκλήματα», η Κατερίνα Λέχου από το «Είσαι το Ταίρι μου», ενώ προβλήθηκαν και αποσπάσματα από τους «10 Μικρούς Μήτσους».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Σάββας Στρούμπος σκηνοθετεί την τραγωδία του Ευριπίδη
Η πλοκή φέρνει στο φως τις αντιθέσεις ανάμεσα στο ιδιωτικό και το δημόσιο, τον μύθο και τον ρεαλισμό
H μεγάλη καλοκαιρινή παραγωγή του ΚΘΒΕ έρχεται στην Αττική
Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η φωνή της Λουντμίλα» στο θέατρο Τζένη Καρέζη- Μια παράσταση με αφορμή τα 40 χρόνια από την έκρηξη του Τσέρνομπιλ
Παραστάσεις που συνεχίζονται από τις προηγούμενες σεζόν
Στον κεντρικό ρόλο, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου - Οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας
Η παράσταση του Γιώργου Ηλιόπουλου, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν επιστρέφει τη σεζόν 2026- 2027 σε νέα θεατρική στέγη
Η ηθοποιός, σκηνοθέτρια, ιδρύτρια και πρόεδρος της Womenale, μιλά στη Thess Voice
Τρεις παραγωγές που ξεχώρισαν στην Κύπρο την περασμένη σεζόν έρχονται στην Αθήνα
Οι θεατρικές παραστάσεις που έρχονται στα ανοιχτά θέατρα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας
Κοστούμια, φωτογραφίες και σπάνιο υλικό
Η κληρονομιά του ακροβατεί ανάμεσα στη Συντέλεια και στο ξεφάντωμα του καρναβαλιού
Με αφετηρία τον Δημοσθένη, η παράστση μιλά για την εξουσία του λόγου, την ταυτότητα και τους ανομολόγητους έρωτες
Η καλλιτεχνική διευθύντρια μιλάει για το θέατρο, τη δημιουργία και τη θέση την οποία υπηρετεί πιστά από το 2022.
Στο απόλυτο σκοτάδι, όλες οι αισθήσεις ξυπνούν
Ο προγραμματισμός για τη σεζόν 2026-2027
Ο ιδρυτής του νέου θεατρικού χώρου μιλά στην ATHENS VOICE για τη φιλοσοφία και τον προγραμματισμό του
Η παράσταση είχε αναβληθεί λόγω πυρκαγιών
Οι πρεμιέρες και οι επαναλήψεις στα θέατρα Άνεσις, Νέος Ακάδημος και Χορν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.