- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Ο Αντρέ Ριέ επιστρέφει στην Αθήνα με μια φαντασμαγορική συναυλία
Την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2025 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Αθήνα», δήλωσε ο διεθνής φήμης βιολιστής, Αντρέ Ριέ
Ο Αντρέ Ριέ, γνωστός ως ο «Βασιλιάς του Βαλς», μετά από δύο sold out εμφανίσεις το 2024, επιστρέφει στην Αθήνα στις 14 Μαρτίου 2025 στο ΟΑΚΑ (Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ) στις 20:00 με τη νέα του φαντασμαγορική παράσταση, υποσχόμενος μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.
Ο Αντρέ Ριέ, ο οποίος έχει συναρπάσει το κοινό σε όλο τον κόσμο, είναι γνωστός για την ικανότητά του να συνδυάζει όμορφες μελωδίες με μια ζωντανή ατμόσφαιρα, διασφαλίζοντας ότι κάθε παράσταση είναι μια γιορτή ζωής και μουσικής. Θα τον συνοδεύει η αγαπημένη του 60μελής Ορχήστρα Johann Strauss και πολλοί διεθνείς σολίστ.
Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο www.more.com.
Με πάνω από 40 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ, περισσότερα από 500 πλατινένια βραβεία, σχεδόν 10 εκατομμύρια ακόλουθους στο Facebook, δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube και περισσότερους από μισό εκατομμύριο θεατές παγκοσμίως, ο χαρισματικός Ολλανδός βιολιστής είναι αναμφίβολα μια συγκλονιστική μουσική εμπειρία παγκοσμίου φήμης.
Μιλώντας για την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Αντρέ Ριέ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Αθήνα! Η ζεστασιά και το πάθος του ελληνικού κοινού, με κάνουν να ανυπομονώ να γυρίσω. Βιάζομαι να μοιραστώ τη νέα μου δουλειά με το αγαπημένο μου κοινό. Ελάτε να φτιάξουμε μαζί αξέχαστες αναμνήσεις!».
Το κοινό αυτή τη φορά θα απολαύσει μια βραδιά με ένα μείγμα από διαχρονικά κλασικά από όπερα, μιούζικαλ και οπερέτες, καθώς και όμορφες παρτιτούρες ταινιών, δημοφιλείς μελωδίες και φυσικά ρομαντικά βαλς, όλα ερμηνευμένα με τη μοναδική αίσθηση του Αντρέ Ριέ. Η συναυλία πλαισιώνεται από το εξαιρετικό ταλέντο της ορχήστρας Johann Strauss του Ριέ, γνωστής για τις ζωντανές ερμηνείες της που μεταφέρουν το κοινό σε έναν κόσμο μουσικής και χορού όλη τη νύχτα. Γνωστοί για το χιούμορ, τα πολυτελή κοστούμια, τα εκπληκτικά σκηνικά και τα μαγευτικά φώτα, αυτές οι μουσικές παραστάσεις απευθύνονται σε κοινό όλων των ηλικιών. Κάθε συναυλία του, είναι ένα μοναδικό θέαμα που δείχνει τη μαγεία και τον αντίκτυπο της τέχνης του, που πρέπει να βιώσει κανείς για να εκτιμήσει πραγματικά. Το 2024, όλες οι συναυλίες ήταν sold out.
Η συναυλία του στην Αθήνα είναι μέρος της μέχρι τώρα κατάμεστης περιοδείας του Αντρέ Ριέ για το 2025, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου/Ιρλανδίας, της Τσεχικής Δημοκρατίας καθώς και προορισμών όπως το Μπαχρέιν και η Μάλτα.
Η τελευταία του κυκλοφορία «Love is all Around», είναι μια ζωντανή ηχογράφηση των θεαματικών υπαίθριων συναυλιών του από το 2023 στο ιστορικό Vrijthof του Μάαστριχτ. Ανάμεσα στα κυριότερα σημεία αυτού του DVD είναι η συναισθηματική ερμηνεία της εξαιρετικής Έμα Κοκ, τότε 15 ετών, η οποία συγκίνησε το κοινό με το γαλλικό τραγούδι της ESC «Voilà» που έγινε αμέσως viral επιτυχία στο διαδίκτυο. H Έμα Κοκ ανανέωσε την συνεργασία της με τον μαέστρο Αντρέ Ριέ για την Ευρωπαϊκή περιοδεία του το 2025 και θα είναι μαζί μας στις 14 Μαρτίου 2025 στο ΟΑΚΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τα καμαρίνια της Πλάκας στις Εγγαρές, ο κιθαρίστας και παραγωγός κουβαλά δεκαετίες ελληνικής μουσικής και μια επίμονη επιθυμία: να παίζει όπως γουστάρει
«Διανύω το 54ο έτος της καριέρας μου και στο όνειρό μου είστε πάντα μέσα εσείς» είπε στο κοινό η τραγουδίστρια
Xιλιάδες θαυμαστές της τραγουδίστριας σχηματίζoυν ουρές στις εισόδους
Αντιδράσεις στα σχόλια: «Μοιάζει με βρεγμένο χαρτί υγείας»
Η συναυλία είναι sold out, με περισσότερους από 95.000 θεατές να αναμένονται
Η σύγκριση με το παρελθόν ήταν αναπόφευκτη
Ολοκληρώθηκε η προπώληση για τη μεγάλη συναυλία της 26ης Σεπτεμβρίου – Οι τελευταίες πρόβες, οι εκπλήξεις του σόου, οι ώρες προσέλευσης και η παράταση των δρομολογίων του ΗΣΑΠ
Οι δύο ποπ σταρ τιμούν τις κλαμπ σκηνές που τις διαμόρφωσαν
Το συγκρότημα γιορτάζει 50 χρόνια πορείας με νέο δίσκο και το single Silencio
Το κινηματογραφικό «Patient Zero» θα κάνει πρεμιέρα στα MTV Video Music Awards
Η νέα διευρυμένη έκδοση του δίσκου περιλαμβάνει τέσσερα νέα τραγούδια
Ο Βρετανός τραγουδιστής αποκάλυψε ακόμη ότι χρειάστηκε να λάβει δύσκολες αποφάσεις
Ο δημιουργός μιλά για το νέο του άλμπουμ και τη σημασία της γυναικείας φωνής στη μουσική του
Προστέθηκαν νέες συναυλίες σε Βρετανία, Ιταλία και Γερμανία για το «Live '27»
Ο 77χρονος τραγουδιστής είχε επίσης αναβάλει δύο συναυλίες τον Ιούνιο, λόγω αδιαθεσίας
Ο σταρ της ποπ τραγούδησε δωρεάν για το κοινό στο MacArthur Park
Μία συζήτηση πριν το live στο Θέατρο Βράχων
Εγκαινιάζει τον κύκλο «Μπετόβεν 200», ένα μεγάλο αφιέρωμα που θα τρέχει όλον τον χρόνο, με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου συνθέτη
Η επιτυχία της Έλα Λάνγκλεϊ «σαρώνει»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.