- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δύο και να καίνε
Δύο δυνατές συναυλίες μέσα σε έναν υποτονικό μήνα. 2L8 στο Βios και Μοgwai στο Fuzz.
Δύο δυνατές συναυλίες μέσα σε έναν υποτονικό μήνα. 2L8 στο Βios και Μοgwai στο Fuzz. Εξ αναβολής από τον Οκτώβριο. Δύο ονόματα που δίνουν απολαυστικά live με κοινό κυκλοθυμικό μένος στις κιθάρες. Θα πάμε.

Never Too Late
2L8 2 care, που λένε και οι drog_a_tek. Πρώτη παρουσίαση του νέου άλμπουμ των 2L8 με τον καίριο τίτλο «New Battles, Without Honor And Humanity». Το σχήμα του Κώστα Βοζίκη μετά το ντεμπούτο στην Poeta Negra κυκλοφόρησε στην Inner Ear το «HE & SHE, Angry Εnough to Κeep Loving in the Dark Ages» και πρόσφατα μέσω του Pledge Music -ενα website στο οποίο μπαίνεις και βοηθάς οικονομικά την μπάντα ή τον καλλιτέχνη που σου αρέσει- το διπλό αυτό άλμπουμ. Λυρικός neo-noir ήχος γεμάτος θεατρικότητα με avant-rock αναφορές και εναλλαγές εντάσεων. Oι οκτώ μουσικοί που αποτελούν το σχήμα μάς έχουν συνηθίσει σε εξαιρετικά λάιβ, ενώ το ζέσταμα θα αναλάβουν οι Pockets Full of Sand. Μαζί με το εισιτήριο παίζει και το άλμπουμ στα 13 ευρώ.
Βios, Main, Πειραιώς 84. Έναρξη 22.30. Είσοδος € 10. Προπώληση: www.bios.gr/tickets και Bios. Στις 20/1
Μy Bloody Mοgwai
H post rock παρέα του Stuart Braithwaite που επένδυσε μουσικά τις χορογραφίες του Ζιντάν και σπάει πλάκα με τους τίτλους των τραγουδιών έρχεται οριστικά στις 21/1 στο Fuzz με 4 νέα τραγούδια από το άλμπουμ «Earth Division», το οποίο άργησε να κυκλοφορήσει γιατί οι φρεσκοκομμένες κόπιες του έγιναν στάχτη στις διαδηλώσεις του Λονδίνου. Κατά τα άλλα, καλά. Γνωστοί καλοί Μοgwai με ρολεκοστερική ενέργεια, όπως πάντα, και τις ίδιες ηχητικές εμμονές με τους My Bloody Valentine. Ταιριαστό support από τους Γάλλους Kwoon και κόλαση όταν ακουστεί το «Mogwai Fear Satan».
Fuzz, Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος, 210.3450817. Έναρξη 21.00. Είσοδος € 28. Προπώληση: Τicket House, Public, Metropolis, Musicland, Hard Rock Café, 123merch.gr και ticketarena.gr. Στις 21/1.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μιλήσαμε με τη διεθνώς καταξιωμένη φλαουτίστα με αφορμή το βιβλίο της «Opus Alexandrinum»
Από τη σύμπραξη του Γιάννη Σαββιδάκη με τη Vicky Bee Band μέχρι την εμφάνιση του Johnny Vavouras & The Cadillacs
Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την κυκλοφορία του video clip του
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντένις Κοζούχιν ερμηνεύει όλα τα Κοντσέρτα του συνθέτη σε δύο συναυλίες
Από το ΧΙΠ ΧΟΠ CON 2026 μέχρι το «Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πράγα
«Αυτό μας προκαλεί ναυτία και μας κάνει έξαλλους», δήλωσε ο Άλεξ Καπράνος
Η συζήτηση που είχε με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «Karma Chameleon» αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στη μουσική του
Από φανατικός θαυμαστής έγινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος
Μιλήσαμε με τον Ολλανδό πιανίστα και συνθέτη με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλος Παρνασσός
Το συγκρότημα του Ντέιμον Άλμπαρντ παρουσίασε το νέο άλμπουμ με καλεσμένους-έκπληξη και οικοδεσπότη τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.