Μουσικη

Η Μαριέττα στον κήπο

Από το πρώτο της χαμόγελο συνομιλεί με το πιστό της κοινό που την ακολουθεί στο εξωστρεφές της ταξίδι

4169-207182.JPG
Γιώργος Δημητρακόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 537
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
107064-238295.jpg

Πέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο της η Μαριέττα Φαφούτη δεν έχει σταματήσει να γράφει μουσική για τις προσωπικές της δουλειές με συχνές συνεργασίες αλλά και για ταινίες, τηλεοπτικές παραγωγές, διαφημίσεις και θεατρικές παραστάσεις. Από το πρώτο της χαμόγελο συνομιλεί με το πιστό της κοινό που την ακολουθεί στο εξωστρεφές της ταξίδι. Επόμενη συνάντηση έχει οριστεί για τον Κήπο του Μεγάρου με επιλογές άλμπουμ της «Homemade Joy» και «Try A Little Romance», singles αλλά και πειραγμένες διασκευές με το οκταμελές σχήμα της. Eνισχυμένο support από την Angelika Dusk με μουσικές ιστορίες από το πρόσφατο πρώτο άλμπουμ της «Marionette». Λίγο πριν την εμφάνισή της στον Κήπο μάς δίνει το στίγμα της…

Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που θα παίζαμε στον Κήπο του Μεγάρου.

Θυμάμαι πριν ανέβω στη σκηνή να έχουν μουδιάσει τα χέρια μου και να μην έχω φωνή. Και μετά θυμάμαι να ανεβαίνω στη σκηνή, να κοιτάω την μπάντα μου και να τα ξεχνάω όλα. Γιατί πολύ απλά πάνω στη σκηνή δεν ήταν οποιοιδήποτε μουσικοί. Ήταν οι φίλοι μου. Και μετά θυμάμαι να κοιτάω κάτω και να αντικρίζω τους ανθρώπους που αγαπώ πιο πολύ από κάθε τι άλλο στη ζωή μου. Και να βλέπω την οικογένειά μου και το σόι μου, που δεν είχαν χάσει ούτε μία συναυλία μου, να εξακολουθούν να με καμαρώνουν με τον ίδιο τρόπο που με καμάρωναν και την πρώτη φορά. Και μετά θυμάμαι να βλέπω ανθρώπους που αντίκριζα για πρώτη φορά στη ζωή μου, να κοιτάνε με μάτια γεμάτα αγάπη χωρίς καν να με ξέρουν. Και ένιωθα τόση ευγνωμοσύνη που δεν το χωράει ο νους μου.

Δύο χρόνια μετά, έχουμε την τεράστια χαρά και τιμή να βρισκόμαστε για τρίτη φορά σε τούτο εδώ το μαγικό κήπο, για να ξαναζήσουμε όλη αυτή την ομορφιά. 

Και γύρω μας συμβαίνουν τόσα πολλά. Και υπάρχει φόβος. Και πόνος. Και άνθρωποι που αφήνουν τον τόπο τους για να αγωνιστούν για ένα καλύτερο αύριο.

Αλλά υπάρχει και η αγάπη. Και η ελπίδα. Και η πίστη ότι η αλληλεγγύη στο τέλος της ημέρας θα νικήσει. Και εμείς, εκείνη τη βραδιά της 13ης Σεπτεμβρίου, θα τραγουδάμε κάτω από τα αστέρια για όλα αυτά που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 2107282333. Έναρξη: 20.30. Aποκλειστικά για συνδρομητές Cosmote. Προπώληση €10, είσοδος €12. Οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να δουν τη συναυλία με δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός μόνο από το COSMOTE DEALS for YOU, στέλνοντας ένα κενό SMS στο 19019 (χρέωση: 0,50 €/SMS) Στις 13/9.


Φωτό: Κωνσταντίνος Μπελιάς

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ