Χορος

Αυτοί είναι οι πρώτοι άνδρες cheerleaders στην ιστορία του Super Bowl

Έχουμε εξελίξεις!

regina.jpg
Ρεγγίνα Φιλόγλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
inside-edition-youtube_640x345_acf_cropped.jpg

Δύο άνδρες πρόκειται να γράψουν ιστορία στο προσεχές Super Bowl της Αμερικής στις 3 Φεβρουαρίου, όμως δεν θα είναι ποδοσφαιριστές!

Σύμφωνα με το κανάλι CNN, ο Quinton Peron και ο Napoleon Jinnies θα είναι οι πρώτοι άνδρες cheerleaders που θα εμφανιστούν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα τους. Κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ σε όλα τα χρόνια της διοργάνωσης κι έτσι σίγουρα τα μάτια των εκατομμυρίων θεατών θα είναι στραμμένα επάνω τους κατά την διάρκεια του χορευτικού.

Οι δυο τους έγραψαν ήδη ιστορία, όταν νωρίτερα μέσα στην αθλητική σεζόν εμφανίστηκαν μαζί με τον Jesse Hernandez ως οι πρώτοι άνδρες που συμμετείχαν στην επίσημη ομάδα των cheerleaders της ομάδας τους σε παιχνίδι του NFL.

Σε εμφάνισή τους στην εκπομπή Good Morning America, ο Peron χαρακτήρισε το ταξίδι του μέχρι το Super Bowl ως ένα «παραμύθι» που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2018 όταν εκείνος και ο Jinnies έγιναν δεκτοί από την cheerleading ομάδα των Rams. Δήλωσε μάλιστα ότι αποφάσισε να περάσει από οντισιόν για το υψηλό επίπεδο του NBA με την σκέψη του «γιατί όχι;».

Όσο για τον Jinnies, αν κρίνουμε από τον λογαριασμό του στο τουίτερ φαίνεται εξαιρετικά ενθουσιασμένος με το γεγονός πως θα συμμετέχει Super Bowl.

Καλή τους επιτυχία! 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ