Design & Αρχιτεκτονικη

10 έξυπνα έπιπλα για ένα pet friendly σπιτικό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
318189-626652.jpg

Τους δίνουμε ονόματα, κοιμόμαστε μαζί τους, κάνουμε αγκαλιές και πάμε βόλτες. Μερικές φορές μαλώνουμε, αλλά δεν πειράζει γιατί μπορούμε να λύσουμε όλες τις διαφορές μας με ένα μπισκότο. Όποιος έχει ζώο στο σπίτι το ξέρει. Δεν πρόκειται για κατοικίδιο, αλλά για ένα ακόμη μέλος της οικογένειας. Και τα έπιπλα του σπιτιού ανήκουν σε όλα τα μέλη της οικογένειας, έτσι δεν είναι;

Καναπές-τούνελ για γάτες

image

Ο Seungji Mun σχεδίασε αυτό τον καναπέ για εσένα και τη γάτα σου. Αποτελείται από ένα μεγάλο σωλήνα, επενδυμένο με αφρολέξ, που χρησιμεύει για «σπίτι» της γάτας και ταυτόχρονα για πλάτη του καναπέ σου.


Καρέκλα για δύο

image

Όταν κάθεσαι στην πολυθρόνα το κατοικίδιο σου χώνεται κάτω από το τραπεζάκι του σαλονιού ή σε κάποια άλλη κοντινή κρυψώνα, σωστά;. Η κουνιστή καρέκλα «Rocking-2-gether» που σχεδίασε ο Paul Kweton όμως, έχει χώρο και για τους δυο σας. Προσοχή με τις ουρές μόνο...


Ώρα για ύπνο!

image

Κομοδίνο και σπιτάκι σκύλου, δύο σε ένα. Για αυτούς που θέλουν να κοιμούνται μαζί, αλλά σε ξεχωριστά κρεβάτια.


Ο καναπές-σκάλα

image

Ή αλλιώς τα σκαλιά που οδηγούν στην ευτυχία. Το όνειρο των μικρόσωμων σκυλιών μόλις έγινε πραγματικότητα.


Κουζίνα για όλους

image

Πάγκος με ενσωματωμένα μπολ για σκύλους, από την εταιρεία Artisan Kitchens.Στα συρταράκια με το χερούλι σε σχήμα κόκαλου χωράνε μπισκότα και άλλες λιχουδιές.


Το Everest

image

Μιλάμε για το απόλυτο παιχνίδι. Ξύνω τα νύχια μου, σκαρφαλώνω και επιτέλους μπορώ να παρακολουθώ όλο το δωμάτιο από ψηλά! Μερικές φορές αναρωτιέμαι πώς και δεν γέμισαν αυτό το αριστούργημα με βιβλία, ρούχα και άλλα άχρηστα πράγματα, αλλά μετά δεν το σκέφτομαι και πολύ.


Το τραπέζι-γλάστρα

image

Το τραπέζι αυτό σχεδιάστηκε από την Αμερικανίδα designer Emily Wettstein. Είναι φτιαγμένο από ξύλο καρυδιάς και στο κέντρο του έχει μια αφαιρούμενη γλάστρα, όπου μπορείς να φυτέψεις ό,τι θες. Θα γίνει το αγαπημένο σημείο της γάτας σου.


Και σπίτι και γλάστρα

image

Χωράνε τα αγαπημένα σου λουλούδια και τους καλύτερούς σου φίλους.


Έπιπλο μπάνιου ή τουαλέτα γάτας;

image

Μοιάζει με ντουλάπι, όμως δεν είναι! Το πορτάκι (με ειδικό άνοιγμα για να χωράει το γατί) κρύβει ένα μπολ με άμμο γάτας.


Το γατόσπιτο

image

Εντάξει, αυτό ίσως είναι λίγο υπερβολικό. Για τις γάτες σου πάντως είναι σίγουρα ο παράδεισος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ