Ταξιδια

Ftelia Pacha Mykonos: H open beach εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη

Βουτιά, ηλιοθεραπεία, καφές, ξανά βουτιά, φαγητό, πάρτι και κάπως έτσι θα κυλάει η μέρα.

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 882
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ftelia Pacha Mykonos

Ftelia Pacha Mykonos: Μουσική, φαγητό, κοκτέιλ και θάλασσα στη Φτελιά της Μυκόνου

Ξέρω τι φανταζόσουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα: εσένα σε μια μαγευτική παραλία με πεντακάθαρα νερά, κάτω από έναν ίσκιο, σε ένα daybed κατά προτίμηση, με μοναδική έγνοια πoιο πιάτο και πoιο κοκτέιλ να επιλέξεις για σήμερα. Το όνειρο υπάρχει και βρίσκεται στην άκρη της πανέμορφης παραλίας Φτελιά της Μυκόνου, χωρίς ομπρέλες και ξαπλώστρες, με κόσμο όσο πρέπει, και με το Ftelia, του γνωστού από την Ίμπιζα ομίλου Pacha, να έχει δημιουργήσει την απόλυτη (γιατί εδώ ο χαρακτηρισμός ταιριάζει πραγματικά) open beach εμπειρία.

Ftelia Pacha Mykonos

Στα τρία επίπεδα με τη 60s και 70s αισθητική θερέτρων της Μεσογείου και την boho chic ατμόσφαιρα στην άκρη της ακτής, θα περνάς ως εξής: βουτιά, ηλιοθεραπεία, καφές, ξανά βουτιά, φαγητό, πάρτι και κάπως έτσι θα κυλάει η μέρα.

Η φωτιά ανάβει και η ομάδα του σεφ Σταμάτη Μαρμαρινού, ετοιμάζει φοβερές δημιουργίες, με βάση την Ελλάδα και τη Μεσόγειο: φρέσκα ψάρια και θαλασσινά πρωταγωνιστούν, όστρακα και ωμά, τραγανά τηγανητά, πιάτα με ζυμαρικά, όλα τους μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Ftelia Pacha Mykonos
Ftelia Pacha Mykonos

Όλα αυτά μαζί με κοκτέιλ που συνοδεύουν τέλεια τις γεύσεις του μενού, αλλά και επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, μαζί με μια ατελείωτη διάθεση πάρτι από το μεσημέρι, με τις μουσικές να επιλέγουν residents και quest djs. Κρατήστε και τις ημερομηνίες: 10/8 και 9/9 Adriatique, 1, 8 και 15/8 Guy Gerber και κάθε Σάββατο μεσημέρι το μοναδικό Flower Power party.

Ftelia Pacha Mykonos

Φτελιά, Μύκονος, 6985726707, www.fteliapacha.com, Fb: fteliapacha, Insta: fteliapachamykonos

Ftelia Pacha Mykonos

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ