- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
1st Green Experience Music Event: Η Athens Voice και το ADAF μεταμορφώνουν τη Στοά Εμπόρων
Σήμερα Πέμπτη 29 Μαΐου, από τις 8 το βράδυ, η φύση, η μουσική και η καινοτομία γίνονται ένα με τη μουσική του Voice 102.5
1st Green Experience Music Event από την Athens Voice και τους ADAF: Ραντεβού την Πέμπτη 29 Μαΐου, από τις 8 το βράδυ, στη Στοά Εμπόρων, με ελεύθερη είσοδο
Στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που ο παλμός της πόλης χτυπά ασταμάτητα, μια μοναδική εμπειρία ετοιμάζεται να δώσει χρώμα, ήχο και σύγχρονη τέχνη, λίγες ώρες πριν φτάσει κι επίσημα το καλοκαίρι. Η Athens Voice, σε συνεργασία με το Athens Digital Arts Festival και το Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων, παρουσιάζουν το 1st Green Experience Music Event: μια βραδιά όπου η φύση, η μουσική και η καινοτομία συναντιούνται με έναν τρόπο αναπάντεχο, δημιουργικό και με free entrance για το κοινό.
Την Πέμπτη 29 Μαΐου, από τις 20:00, η Στοά Εμπόρων στο Σύνταγμα μεταμορφώνεται. Ένας χώρος γεμάτος ιστορία και αστική ενέργεια μετασχηματίζεται σε έναν καταπράσινο κήπο, μια αστική όαση με την υπογραφή του Athens Digital Arts Festival που αναλαμβάνει να «ντύσει» τη βραδιά με εντυπωσιακά AR visuals. Η φύση, ακόμα κι αν είναι ψηφιακή, «ξεφυτρώνει» ανάμεσα στα τσιμέντα της πόλης, δημιουργώντας μια εμπειρία αισθήσεων που ξεπερνά τα αναμενόμενα.
Στα decks θα είναι, φυσικά, ο Voice 102.5, επιλέγοντας μουσικές που ανεβάζουν τη διάθεση και πλαισιώνουν άξια μια βραδιά όπου η τέχνη και η τεχνολογία γίνονται «ένα».
Και φυσικά, από την βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει το αποσμητικό NIVEA Black & White, προσφέροντας φροντίδα για την επιδερμίδα και προστασία για τα ρούχα.
Το 1st Green Experience Music Event δεν είναι απλώς μια ακόμη εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας. Είναι μια δήλωση πως η πόλη μπορεί να αναπνέει, να δημιουργεί και να προσφέρει εμπειρίες που αγγίζουν κάθε πτυχή της ζωής μας. Είναι μια υπενθύμιση ότι η τέχνη, η τεχνολογία και η φύση μπορούν να συνυπάρξουν.
Και κάπως έτσι, είμαστε όλοι έτοιμοι για μια εκδήλωση που αγκαλιάζει την πόλη και τους ανθρώπους της, προσκαλώντας τους να τη δουν αλλιώς, πιο πράσινη, πιο ζωντανή, πιο ενεργή.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και η πρόσκληση ανοιχτή: Πέμπτη 29 Μαΐου, από τις 8 το βράδυ, στη Στοά Εμπόρων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στη συνέντευξη Τύπου του «This is Athens-Agora» αποτυπώθηκε ένα ευρύτερο σχέδιο για το πώς η Αθήνα θα παραμείνει ελκυστική, διατηρώντας ένα μέτρο
Όταν το Digital Art μεταμορφώνει την πόλη
Μια in situ πολυμεσική εγκατάσταση ψηφιακών τεχνών που σε περιμένει να την ανακαλύψεις
Το απόλυτο καλοκαιρινό ραντεβού για παιδιά και εφήβους
Η πολυδιάστατη ανοιξιάτικη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους ενώνει το χθες με το σήμερα
«Η περιέργεια γιορτάζει τη γάτα», για άλλη μια φορά
Πίστη, χαρά, αλλά και σκληρές εικόνες μέσα από τις μαρτυρίες ξένων περιηγητών - Αγορές που βούιζαν, αμνοερίφια προς σφαγή, σνομπ Ανάκτορα, βροχή από τουφεκιές
Στις παρεμβάσεις περιλαμβάνεται επίσης η ανάγκη προστασίας του δημόσιου χώρου και των γειτονιών
Συνεργασία του Δήμου Αθηναίων με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία
Παράταση υποβολής προτάσεων έως τις 15 Απριλίου
Η ιστορία του Πέτρινου, η αναβίωση και οι αντιδράσεις
Η Αθήνα μετατράπηκε σε ένα μεγάλο μουσείο, με εκθέματα τα ίδια της τα κτίρια και την αρχιτεκτονική της
Ταξίδι στην ιστορία και τη βιομηχανική αρχαιολογία με πρωτοστάτες τα αδέρφια Χάρη και Βαγγέλη Λαζαρόπουλο
Η διάρκεια και οι περίοδοι φιλοξενίας
Λόγω του «9ου Αγώνα Πεδίου 'Αρεως - Στις γειτονιές της Αθήνας»
Με το σύνθημα «Η πόλη σου, το φεστιβάλ σου»
Η Αθηναϊκή Ριβιέρα αποκτά νέο σημείο συνάντησης
10 προτάσεις για πρωινό και καφέ, γιορτινή έξοδο για φαγητό και τη βόλτα, αλλά και για το τέλειο πασχαλινό δώρο
Όσο η πόλη οργανώνεται γύρω από το ιδιωτικό αυτοκίνητο, τόσο ενισχύεται ένας φαύλος κύκλος περιβαλλοντικής επιβάρυνσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.