Life in Athens

Ξενυχτάμε παρέα στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Stand-up comedy, αστροπαρατήρηση, προβολές για το διάστημα, μουσική, χορός και party σε «Lost in space» θέμα

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lets-be-late_1.jpg

Οι βιομηχανικοί χώροι του Μουσείου γεμίζουν με ιδιαίτερα happenings και μας προδιαθέτουν να χαλαρώσουμε και να ξενυχτήσουμε κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Πόσες φορές έχεις ζηλέψει αυτά τα cool events που βλέπεις στις ταινίες να πραγματοποιούνται μέσα σε μουσεία; Ευτυχώς, την Παρασκευή 17 Μαΐου, μας δίνεται η ευκαιρία να ζήσουμε τη δική μας «νύχτα στο Μουσείο». Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων μας προσκαλεί σε ακόμη ένα συναρπαστικό late night event γεμάτο αστερόσκονη και διαστημικά παιχνίδια.

lets-be-late_4.jpg

Οι βιομηχανικοί χώροι του Μουσείου θα γεμίσουν με ιδιαίτερα happenings που είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να χαλαρώσουμε και να ξενυχτήσουμε κάτω από τον έναστρο ουρανό. Η βραδιά θα ξεκινήσει από τις 21.30 με ένα απολαυστικό stand-up comedy show από τον ανατρεπτικό Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, ενώ στην κεντρική αυλή της Τεχνόπολης θα μπορούμε να παρατηρήσουμε τα αστέρια. Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και το έμπειρο προσωπικό του θα είναι εκεί για να μας δείξουν πώς να παίξουμε με τα τηλεσκόπια, να κατανοήσουμε τις αστρονομικές διαδρομές των πλανητών και να μετρήσουμε αστέρια.

lets-be-late_2.jpg

Ξενύχτι χωρίς πάρτι δε γίνεται βέβαια, οπότε μετά τις 22.30, τα decks αναλαμβάνει ο μοναδικός –μουσικός, παραγωγός και Dj– Cayetano (Γιώργος Μπρατάνης), γνωστός για τα remixes του και τις ζωντανές εμφανίσεις του δίπλα σε κορυφαίους μουσικούς της ηλεκτρονικής και dance σκηνής. Ένα Dj set με ιδιαίτερους ηλεκτρονικούς live ήχους που θα μας εκτοξεύσει στο διάστημα, και πειραγμένα beats που θα μας ξεσηκώσoυν χορευτικά μέχρι αργά το βράδυ. Μέχρι τότε, το Athens Voice Radio 102.5 αναλαμβάνει να μας ξεσηκώσει με ένα άκρως… διαστημικό setlist!

Βέβαια, αν κατά τη διάρκεια της βραδιάς νιώσεις ότι χρειάζεσαι χώρο, θα υπάρχει το «I need space!» στο Παρατηρητήριο με προβολές, ατμοσφαιρική μουσική και αναπαυτικά πουφ για να υπερχαλαρώσεις.

Η Athens Voice είναι χορηγός επικοινωνίας.

Η Athens Voice και το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για το «Let's be late!». Στείλτε e-mail στο contest@athensvoice.gr με το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του κινητού σας, γράφοντας «Μουσείο» στο θέμα, μέχρι τις 16/5, στις 11.00 πμ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email.

lates_igm_17.07-poster.jpg

#LetsbeLate #IndustrialGasMuseum #my_igm

Info: 17/5, 21.30, Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, είσοδος €4.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ