Μια βόλτα στη νεολαιίστικη Αγία Παρασκευή είναι πάντα καλή ιδέα. Αλλά γίνεται ακόμη καλύτερη όταν σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της, συναντήσεις το Aroma Espresso Bar.
Μικρό, ζεστό και χαριτωμένο είναι αυτό που θες μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα. Έχει ζεστά χρώματα, κομψή διακόσμηση και η φιλική του ατμόσφαιρα σε κάνει πάντα να νιώθεις καλά.
Αν πεινάσεις θα βρεις πολλές επιλογές για πρωινό, αλλά και νόστιμα υγιεινά πιάτα από εκλεκτά προϊόντα. Μεγάλη αδυναμία όμως είναι τα γλυκά, που φτιάχνονται εδώ με τα πιο αγνά υλικά και πολύ μεράκι. Αν πάλι αγαπάς τους καλούς καφέδες, σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα τον εκπληκτικό espresso τους, που ετοιμάζεται από εξειδικευμένους baristas.
Το βραδάκι όλα είναι πιο ειδυλλιακά.Τα ποτά καλά, οι μουσικές αφήνουν τους lounge ήχους να γεμίσουν την ατμόσφαιρα και η διάθεση ανεβαίνει μαζί με τους ρυθμούς της μουσικής.
Μας αρέσει λοιπόν το Aroma, γιατί είναι φιλόξενο, έχει κάτι από σπιτίσια ζεστασιά και πάντα παρεΐστικη διάθεση. Ο χώρος του είναι ιδανικός για να πιεις έναν ωραίο καφέ με φίλους, να κανονίσεις μια συνάντηση για τη δουλειά (μην ανησυχείς, έχει free wi-fi) ή να περάσεις καλά στη βραδινή σου έξοδο. Με άλλα λόγια, είναι ένα από τα must σημεία της περιοχής.
Ευεργέτου Γιαβάση 7, Αγία Παρασκευή, 210 6090482, Facebook: Aroma Espresso Bar
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αυτά τα Χριστούγεννα ελάτε μαζί μου σε ένα γλυκό ταξίδι κι αφήστε τη ζάχαρη να γίνει το μέσο για να εκφράσετε τη δημιουργικότητα και την αγάπη σας»
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
H ζάχαρη, από τη σανσκριτική λέξη śarkara, που σημαίνει άμμος, κάνει την εμφάνισή της το 325 π.Χ.
Η ζάχαρη θα πρωταγωνιστήσει στις γλυκές, αλλά και υφάλμυρες συνταγές μου και θα σκορπίσει «χιόνι» στις ποδιές μας και ζέστη στις καρδιές μας
Νέα εστιατόρια μπαίνουν στον Οδηγό, αλλά υπάρχουν και δυσάρεστες εκπλήξεις
Χαρίστε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας ένα ρεβεγιόν που θα θυμάστε για πάντα
Αγνά υλικά, ποιότητα και φίνα γεύση σε ένα γλύκισμα με άρωμα Ιταλίας
Δέκα χρόνια, ένας μοναδικός χώρος όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Η νέα ιδέα της l’artigiano αλλάζει τα δεδομένα στην πίτσα
Όλα τα κρυμμένα μυστικά για να νοιώσεις λοκάλι στη γαλλική πρωτεύουσα
Από τον παγκόσμιο οδηγό εστιατορίων La Liste
Οι σεφ του το έσκασαν και χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τους βρει
Ψηλά τακούνια, θεόστενη φούστα, επαγγελματικό μακιγιάζ
Η νέα εποχή του δημοφιλούς εστιατορίου είναι ήδη εδώ
Στη Θεσσαλονίκη αν πας, μαγικά θα φας
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.