Θεματα

Aroma…καφέ

Aroma Espresso Bar: Το all day στέκι της Αγίας Παρασκευής

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
87487-176107.jpg

Μια βόλτα στη νεολαιίστικη Αγία Παρασκευή είναι πάντα καλή ιδέα. Αλλά γίνεται ακόμη καλύτερη όταν σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της, συναντήσεις το Aroma Espresso Bar.

Μικρό, ζεστό και χαριτωμένο είναι αυτό που θες μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα. Έχει ζεστά χρώματα, κομψή διακόσμηση και η φιλική του ατμόσφαιρα σε κάνει πάντα να νιώθεις καλά.

n

Αν πεινάσεις θα βρεις πολλές επιλογές για πρωινό, αλλά και νόστιμα υγιεινά πιάτα από εκλεκτά προϊόντα. Μεγάλη αδυναμία όμως είναι τα γλυκά, που φτιάχνονται εδώ με τα πιο αγνά υλικά και πολύ μεράκι. Αν πάλι αγαπάς τους καλούς καφέδες, σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα τον εκπληκτικό espresso τους, που ετοιμάζεται από εξειδικευμένους baristas.

Το βραδάκι όλα είναι πιο ειδυλλιακά.Τα ποτά καλά, οι μουσικές αφήνουν τους lounge ήχους να γεμίσουν την ατμόσφαιρα και η διάθεση ανεβαίνει μαζί με τους ρυθμούς της μουσικής.

n

Μας αρέσει λοιπόν το Aroma, γιατί είναι φιλόξενο, έχει κάτι από σπιτίσια ζεστασιά και πάντα παρεΐστικη διάθεση. Ο χώρος του είναι ιδανικός για να πιεις έναν ωραίο καφέ με φίλους, να κανονίσεις μια συνάντηση για τη δουλειά (μην ανησυχείς, έχει free wi-fi) ή να περάσεις καλά στη βραδινή σου έξοδο. Με άλλα λόγια, είναι ένα από τα must σημεία της περιοχής.

Ευεργέτου Γιαβάση 7, Αγία Παρασκευή, 210 6090482, Facebook: Aroma Espresso Bar

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.